Connect with us

Champions League

24.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Dortmund vs. Brugge

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
24.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Dortmund vs. Club Brugge

Astăzi 24.11.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Dortmund si Club Brugge, unde mizăm pe un pariu pe cornere oferit de Betano.

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din Runda a 4-a din Uefa Champions League.

● După primele 3 meciuri, Dortmund ocupă prima poziție, cu 6 puncte și un golaveraj de 6 goluri marcate și 3 goluri primite. A reușit să câștige împotriva celor de la Zenit si Brugge, dar a pierdut contra celor de la Lazio.

● De partea cealaltă, Brugge are 4 puncte, la 3 distanță de Zenit și la 1 punct în spatele celor de la Lazio. Belgienii au câștigat împotriva Zenitului și au remizat cu italeinii și pare ca are deja cel puțin locul 3 asigurat.

● Pentru acest meci, Dortmund este favorită destul de clar, atribuindui-se o cotă de 1.27 la victorie conform casei de pariuri Unibet.

Info pronostic:

● Pronosticul oferit pentru acest meci este “Brugge peste 2.5 cornere” la o cotă de 1.55 oferită de Unibet. Am ales acest pronostic deoarece consider ca Brugge are puterea necesară să facă un joc bun în atac și să le pună probleme nemților.

● Belgienii au cifre destul de ridicate la acest capitol; astfel că în ultimele 10 meciuri am avut parte de următorele cifre în privința loviturilor de colț: 7 cu Kortrjik; 8 cu Oostende; 3 cu Dortmund; 3 cu Mechelen; 7 cu Lazio; 4 cu Leuven; 4 cu Zenit; 5 cu Standard Liege; 8 cu Anderlecht; 8 cu Cercle Brugge.

● Vedem astfel, că în toate cele 10 meciuri, Brugge a reușit să aibe minim 10 cornere. Să sperăm că va reuși acest lucru din nou pentru a putea bifa încă un pariu câștigător.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

CITESTE SI

More in Champions League