Connect with us

Meciul zilei

25.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – România vs. Macedonia de Nord

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

25.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – România vs. Macedonia de Nord

Astăzi 25.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre România și Macedonia de Nord; mizăm pe un pariu pe cornere oferit de Unibet. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din calificările pentru Cupa Mondiala 2022.

România pornește din nou cu mari speranțe o noua campanie de calificare la Campionatul Mondial, acolo unde nu a mai ajuns din anul 1998. Intr-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Islanda, Armenia si Liechtenstein, tricolorii au ca obiectiv clasarea pe locul 2, care o duce la baraj.

Problemele însă din cadrul României nu au disperit nici cu aceasta noua campanie; selecționerul Mirel Radoi a fost depistat cu Covid, este asimptomatic și speră în doua teste negative consecutiv pentru a putea sta pe banca selecționatei noastre.

Adversarul din această seară, Macedonia de Nord traversează o perioadă foarte bună; au reușit sa se califice la Euro de la baraj, acolo unde noi am picat testul cu Islanda. Totuși, statistica meciurilor directe contra Macedoniei sunt de partea noastră. Din 5 confruntări directe, România a castigat de 4 ori si a pierdut o dată.

Din punct de vedere tehnic suntem cu mult peste macedoneni, ca forța de joc totuși am rămas în urmă față de restul Europei. Daca ne vom face jocul nostru, cu pase filtrante pe jos, sa pasăm mingea din prima rapid pentru a scoate adversarul din joc, vom reuși sa câștigăm. Daca vom intra însă in dueluri fizice cu adversarul și vom ataca cu centrari înalte pe varful Pușcaș, asa cum s-a cum s-a întâmplat în meciul cu Islanda, imi este greu sa cred ca vom obține cele 3 puncte.

Ponturi pariuri fotbal – România vs. Macedonia de Nord

⚽️ Informații pronostic:

Pronosticul oferit pentru acest meci este “România sub 6.5 cornere” la o cotă de 1.48 oferită de Unibet. Am ales acest pronostic tocmai din motivul prezentat mai sus; România nu este o echipă care sa creeze pericol la poarta adversarilor din centrări;

Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri, România a avut următorele cifre la capitolul cornere: 2 cu Irlanda de Nord; 10 cu Belarus; 3 cu Austria; 4 cu Norvegia; 6 cu Islanda; 4 cu Austria; 4 cu Irlanda de Nord; 2 cu Spania; 4 cu Suedia; 5 cu Norvegia. Vedem astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri, România nu a avut mai mult de 6 cornere.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei