Connect with us

Meciul zilei

25.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – FCSB vs. Univ. Craiova

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

25.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – FCSB vs. Univ. Craiova

Astăzi 25.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre FCSB si Univ. Craiova. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din a doua etapă din România – Liga 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “sub 9.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.75 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare având în vedere statisticile ambelor echipe la acest capitol în ultima perioadă.

De exemplu, în cele doua meciuri oficiale jucate de FCSB în noul sezon am avut parte de 5 șuturi pe poartă cu Botoșani și de doar 2 șuturi pe poartă cu Shakhtar.

De partea cealaltă, în cele 3 meciuri oficiale jucate de Univ. Craiova în noul sezon am avut parte de 7 șuturi pe poartă cu CFR Cluj, 6 cu Arges și 7 cu Laci.

Mai mult de atât, în 4 din ultimele 5 meciuri directe, nu s-a depășit linia de 9.5 șuturi pe poartă. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și în această seară, astfel încât să putem bifa un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: FCSB vs. Univ. Craiova

Crezi ca vor marca ambele echipe? Atunci profita de cota 50.00 de la Betfair!

Vezi ce trebuie sa faci pentru a profita de cota 50 la FCSB vs Craiova:

  1. CLICK AICI si inregistreaza un cont nou la agentia de pariuri online Betfair.
  2. Inscrie-te la oferta folosind codul promotional ZFBNUM.
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe piata “AMBELE ECHIPE INSCRIU”, pe Sportsbook, la cota reala, cu o miza de 5 RON.
  4. Daca pronosticul este castigator, vei primi 250 RON: bani reali conform cotei reale + diferenta sub forma de bonus.

CITESTE SI

More in Meciul zilei