Connect with us

Fotbal

25.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Wolves vs. Newcastle

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
25.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Wolves vs. Newcastle

Astăzi 25.10.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Wolves si Newcastle unde mizăm pe un pariu pe cornere oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din etapa a 6-a din Anglia-Premier League.
  • Wolves ocupă locul 9 dupa 5 meciuri acumulând 9 puncte; are 3 victorii si 2 egaluri și un golaveraj de 5 goluri marcate si 7 goluri primite.
  • Newcastle ocupă locul 14 în clasament cu 7 puncte și un golaveraj de 7 goluri marcate si 9 goluri primite. Are 2 victorii, 1 egal si 2 înfrângeri.
  • Pentru acest meci, Wolves este favorită sa câștige atribuindui-se o cotă de 1.77 la victorie conform casei de pariuri Unibet.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Newcastle peste 2.5 cornere la o cotă de 1.51 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă având în vedere că Newcastle are cifre destul de bune la acest capitol.
  • De exemplu în ultimele 8 meciuri oficiale de la începutul noului sezon, Newcastle a avut următorele statistici la capitolul cornere: 0 cu Man. United; 3 cu Burnley; 8 cu Newport; 4 cu Tottenham; 6 cu Morecambe; 7 cu Brighton; 3 cu Blackburn; 7 cu West Ham.
  • Vedem astfel că în 7 din cele 8 meciuri, Newcastle a reușit sa aibe minim 3 cornere. Sperăm ca acest lucru să se întâmple si acum și sa bifăm un nou pariu câștigător.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

Pe tot parcursul lunii octombrie, poți profita de o ofertă specială – 50 RON FreeBet fără depunere la BETANO!

50 RON FreeBet plus 20 FreeSpins fără depunere - doar în octombrieCe trebuie să faci pentru a primi 50 RON pariu gratuit FĂRĂ DEPUNERE

Deschide cont la Betano de pe acest link special

  1. Verifică-ți contul (În acest articol am vorbit despre verificarea conturilor online)
  2. A doua zi după înregistrarea contului de joc, vei primi 50 RON Freebet, pe care îl poți folosi în maxim 7 zile, pe orice pariu dorești

CITESTE SI

More in Fotbal