Connect with us

Meciul zilei

26.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dinamo vs. Viitorul

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
26.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dinamo vs. Viitorul

Astăzi 26.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Dinamo și Viitorul; mizăm pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Betano. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 25-a din România – Liga 1.

⚽️ Informații Dinamo București: 

Singura consolare a dinamovistilor din ultima vreme a rămas vicotria cu FCSB din Cupa României, când a reușit sa câștige cu 1-0. În rest, în campionat în ultimele 4 meciuri are 3 înfrângeri și un egal; mai rău de atât este faptul că nici macar nu a reușit sa marcheze, iar echipa este total debusolată.

Dinamo are momentan 26 de puncte în campionat și ocupă locul 12; are un golaveraj de 23 de goluri marcate si 28 de goluri primite.

Marea problema a “câinilor” vine din atac, de când Nemec s-a accidentat, din punct de vedere ofensiv Dinamo nu prea a mai contat; așadar Ionel Gane trebuie sa găsească o soluție optimă pentru a scoate cat de cat echipa din impas.

Ponturi pariuri Dinamo vs. Viitorul

⚽️ Informații Viitorul Constanța: 

Nici Viitorul nu se poate lauda cu un sezon bun în Liga 1; este pe 13 în campionat cu 25 de puncte, cu unul mai puțin decât adversara de azi. În 2021 Viitorul are doar o singură victorie, în rest a obținut, 5 egaluri și 3 înfrângeri, acestea din urmă venind chiar din precedentele 3 meciuri.

În runda trecută, Viitorul nu a putut incheia partida cu Poli Iași din cauza ceții foarte dense, astfel ca meciul s-a reprogramat.

Cu un nou eșec în aceasta seară, postul de antrenor al lui Mircea Rednic la formația constanțeană ar fi un pericol; așadar acesta ar trebui sa pregătească foarte bine echipa în vederea unei noi victorii după o pauză de 8 meciuri.

⚽️ Informații pronostic:

Pentru acest meci Viitorul are prima șansă la victorie conform caselor de pariuri, atribuindui-se o cotă de 2.43 să câștige. Pronosticul propus de mine este “Dinamo sub 4.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.75 oferită de Betano.

După cum spuneam anterior, atacul celor de la Dinamo nu funcționează deloc în ultima vreme, iar acest lucru s-a văzut și la capitolul șuturi pe poartă. De exemplu, în ultimele 6 meciuri disputate, Dinamo a avut următorele cifre: 0 cu Astra; 1 cu Sepsi; 4 cu FCSB; 1 cu Craiova; 2 din nou cu FCSB; 3 cu UTA; Vedem astfel ca în nici unul nu a depășit linia de 4.5 șuturi pe poartă și sperăm ca nici acum nu o va face.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei