Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

26.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Wisla vs. Zaglebie

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

26.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Wisla vs. Zaglebie

Astăzi 26.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Wisla si Zaglebie. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din prima etapă din Polonia – Ekstraklasa.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “peste 27.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.85 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Superbet.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică având în vedere că fotbalul din Polonia este unul destul de agresiv, iar arbitrii fluieră destul de repede orice contact.

Statistic vorbind, în ultimele 5 meciuri oficiale disputate de Wisla, am avut parte de următorele cifre la capitolul faulturi: 35 cu Piast; 32 cu Lech; 30 cu Legia; 29 cu Cracovia și 32 cu adversara din această seară, Zaglebie.

De partea cealaltă, în ultimele 5 meciuri oficiale disputate de Zaglebie, am avut parte de următorele cifre la capitolul faulturi: 28 cu Plock; 19 cu Pogon; 28 cu Slask; 19 cu Piast; 32 cu Wisla.

Vedem astfel, că 8 din cele 10 meciuri prezentate s-au terminat cu minim 28 de faulturi.
Mai mult de atât, în 4 din ultimele 5 întâlniri directe s-a depășit linia propusă de Superbet. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și în acest duel, astfel încât să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Superbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal

Click aici pentru a vedea mai multe ponturi pariuri! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei