Connect with us

Meciul zilei

27.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Spezia vs. Parma

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
27.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Spezia vs. Parma

Astăzi 27.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Spezia și Parma; mizăm pe un pariu pe șuturi oferit de Unibet. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din etapa a 24-a din Italia – Serie A.

⚽️ Informații Spezia:

Spezia este o echipă destul de imprevizibilă, acesta reușind meciuri foarte bune împotriva echipelor mari. De exemplu, în noul an a reușit să le învingă pe Napoli, Roma și Milan, echipe aflate în top 7. Totuși se află în partea de jos a clasamentului, ocupă locul 16, cu 24 de puncte si este la 9 puncte distanță de ultimul loc retrogradabil.

După victoriile cu Sassuolo și Milan a urmat si înfrângerea categorică cu scorul de 3-0 împotriva celor de la Fiorentina. Dupa meci, antrenorul Vincenzo Italiano a declarat că “au fost multe urcușuri si coborâșuri în acest sezon. Dar știm cine suntem, trebuie sa privim doar înainte. Nu eram niste fenomene dupa meciul cu Milan, nu trebuie sa facem o tragedie din acest eșec. Parcursul nostru rămâne unul pozitiv, deși știm ca trebuie sa suferim până ultima etapă”.

Ponturi pariuri – Spezia vs. Parma

⚽️ Informații Parma:

Parma traversează o perioadă critică și a ajuns la 14 meciuri consecutive de când nu a mai câștigat în campionat. Este penultima în clasament, cu 14 puncte, cu 2 mai mult decat ultima clasata Crotone si la 6 puncte distanță de salvarea de retrogradare.

Încă un pas greșit în acest meci ar cam compromite acest obiectiv astfel ca trupa lui Mihăilă și Man au în calcul doar victoria. Parma are si cel mai slab atac din Serie A, doar 17 goluri marcate în 23 de etape. În meciul din tur, scorul s-a terminat 2-2, cu un gol al Parmei venit în prelungiri din penalty.

⚽️ Informații pronostic:

Pentru acest meci Spezia este ușor favorită sa câștige atribuindui-se o cotă de 2.32 la victorie conform casei de pariuri Unibet. Pronosticul oferit este “Parma peste 8.5 șuturi” (pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj) la o cotă de 1.80 oferită de Unibet.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă. De exemplu în ultimele 12 meciuri disputate, Parma a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 15 cu Udinese; 13 cu Verona; 16 cu Bologna 4 cu Napoli; 11 cu Sampdoria; 9 cu Lazio; 11 cu Sassuolo; 9 din nou cu Lazio; 3 cu Atalanta; 15 cu Torino; 14 cu Crotone; 9 cu Juventus.

Vedem astfel că în 10 din ultimele 12 meciuri, Parma a avut minin 9 șuturi; sperăm ca acest lucru să se întâmple si acum și sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei