Connect with us

Meciul zilei

27.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Irlanda vs. Luxemburg

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

27.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Irlanda vs. Luxemburg

Astăzi 27.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Irlanda și Luxemburg; mizăm pe un pariu pe cartonașe oferit de Betano. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din calificările pentru Cupa Mondială din 2022.

Irlanda a fost învinsă de Serbia în prima partida din cadrul acestei grupe, scorul a fost unul spectaculos de 3-2. Irlanda a deschis repede scorul, dar a fost întoarsă de Serbia și a înregistrat astfel al 10-lea meci consecutiv fără victorie. În tot acest timp a înregistrat 6 înfrângeri și 4 egaluri, dar astăzi sunt toate premisele să vedem o victorie a irlandezilor. Aceștia au o cotă de 1.52 la victorie conform casei de paiuri Fortuna.

Luxemburg nu a jucat etapa trecuta, având in vedere ca sunt 5 echipe în grupă, la fiecare etapă una din echipe va trebui sa nu joace. A disputat totuși un meci amical cu Qatar și a fost învinsă cu scorul de 1-0. Ultima victorie a reprezentativei luxemburgheze s-a inregistrat in urma cu 5 partide, in Nations League, impotriva celor de la Muntenegru, scor 1-2. In ultimele 10 meciuri disputate Luxemburg a inregistrat trei victorii, o remiza si 6 infrangeri.

⚽️ Informații pronostic:

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Luxemburg peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.60 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece Luxemburg este o echipă ce practică un fotbal agresiv si are o medie ridicată la capitolul cartonașe.

De exemplu, în ultimele 10 meciuri, Luxemburg a avut următorele cifre la acest capitol: 6 cu Qatar; 4 cu Azerbaidjan; 3 cu Cipru; 3 cu Austria; 3 cu Muntenegru; 2 cu Cipru; 2 cu Liechtenstein; 7 cu Muntenegru; 5 cu Azerbaidjan; 2 cu Portugalia.

Vedem astfel că în toate cele 10 meciuri Luxemburg a fost avertizează cu cel puțin 2 cartonașe. Așadar este foarte probabil ca și astăzi sa se întâmple acest lucru, iar noi sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei