Connect with us

Meciul zilei

27.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Norrie vs. J. Sousa

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

27.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Norrie vs. J. Sousa

Astăzi 27.04.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Norrie și J. Sousa; mizez pe un pariuri pe break-uri în cadrul casei de pariuri Betfair. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din primul tur al turneului ATP pe zgură de la Estoril.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Norrie realizeaza break în fiecare set”. Avem o cotă de 1.53 la Betfair, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece portughezul Jao Sousa traversează o perioadă foarte slabă. Anul acesta a jucat destul de puțin, iar atunci cand a facut-o a fost foarte modest, pierzând aproape la fiecare turneu încă din primul meci. Din 14 partide jucate în 2021 are 4 victorii și 10 înfrângeri. Mai mult de atât în 11 din cele 14 meciuri si-a pierdut cel puțin o dată pe fiecare set avantajul propriului serviciu.

De partea cealaltă, Cameron Norrie vine cu moralul ridicat după un turneu bun facut în Spania la Barcelona. Acolo a ajuns până în sfeturi unde a fost eliminat de Nadal caruia a reușit chiar sa ii pună probleme în setul 2.

Având în vedere ca se va juca pe zgură, o suprafață unde propriul serviciu este pierdut destul de des, eu zic ca este un pariu destul de realizabil.

Cei doi tenismeni s-au întâlnit și în 2019 atunci când britanicul s-a impus ușor în 2 seturi. La fel mă aștept să se întâmple și acum, iar noi sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betfair! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Meciul zilei la pariuri din tenis: Norrie vs. Sousa

Click mai jos pentru a vedea mai multe ponturi pariuri de azi 27.04.2021

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Meciul zilei