Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

27.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Brazilia (F) vs. Zambia (F)

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

27.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Brazilia (F) vs. Zambia (F)

Astăzi 27.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Brazilia (F) si Zambia (F). Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din cadrul Jocurilor Olimpice din Japonia.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Brazilia ajunge prima la 7 cornere”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.52 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece o avem pe Brazilia super favorită în acest meci și ma aștept să atace in valori și sa pună foarte mare presiune la poarta adversarelor.
În primele două meciuri ale celor doua echipe am avut parte de scoruri fantastice, neobișnuite unor meciuri de fotbal; Zambia a pierdut cu 10-3 cu Olanda și a remizat 4-4 cu China. De partea cealaltă, Brazilia a câștigat cu 5-0 contra Chinei și a remizat 3-3 cu Olanda.
Așadar este foarte probabil sa avem parte de multe acțiuni de poartă, goluri și inclusiv cornere.
Brazilia a ajuns la 9 cornere cu Olanda și la 6 cornere cu China. Având în vedere ca Zambia este echipa cea mai slab cotată din această grupă, ma astept ca Brazilia sa ajungă să obțină cele 7 cornere.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal Jocurile Olimpice: Brazilia (F) vs. Zambia (F)

Click aici pentru a vedea mai multe ponturi pariuri! 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei