Connect with us

Meciul zilei

28.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – PSG vs. Man. City

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

28.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – PSG vs. Man. City

Astăzi 28.04.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre PSG și Man. City; mizez pe un pariuri special din cadrul casei de pariuri Betfair. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Man. City marchează și are minin 5 cornere în meci”. Avem o cotă de 1.73 la Betfair, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece mi se pare un pariu realizabil având în vedere statisticile prezentate mai jos;

În primul rand consider că Man. City este la cel mai bun sezon al ei de la venirea lui Pep Guardiola pe bancă. Are titlu de campioana in Premier League deja asigurat, runda trecută a câștigat și trofeul EFL Cup, iar acum este la 2 pași și de trofeul Champions League. În 2021 „Cetățenii” au 27 de victorii și doar 3 înfrângeri din cele 30 de meciuri jucate. Consider astfel că au capacitatea necesara sa marcheze minim un gol si in această seară, contra unei echipe a PSG-ului destul de fragilă în defensivă.

La capitolul cornere, trupa lui Guardiola are una dintre cele mai bune medii din top 5 campionate din Europa. Ca o mică demonstrație în ultimele 9 meciuri, Man. City a avut următorele cifre la acest capitol: 8 cu Tottenham; 11 cu Aston Villa; 6 cu Chelsea; 11 respectiv 4 cu Dortmund; 9 cu Leeds; 1 cu Leicester; 8 cu Everton; 7 cu Monchengladbach. Vedem astfel că în 7 din cele 9 meciuri prezentate, City a reușit sa aibe minim 5 cornere.

Meciul Zilei se poate paria la Betfair! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Uefa Champions League: PSG vs. Man. City

Cote marite PSG vs Manchester City: poti castiga ușor 425 sau 300 RON – Click aici ⬇️

Cote marite PSG vs Manchester City: poti castiga 425/300 RON!

CITESTE SI

More in Meciul zilei