Connect with us

Meciul zilei

28.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Niculescu vs. Sabalenka

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

28.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Niculescu vs. Sabalenka

Astăzi 28.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Niculescu si Sabalenka; Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din primul tur de la Wimbledon.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Niculescu sub 82.5% procentaj pe primul serviciu” Avem o cotă de 1.87 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam ridicată din următorele puncte de vedere.
În primul rând, ma astept ca românca sa forțeze puțin cu primul serviciu având în vedere cat de puternic returnează Sabalenka. Un serviciu slab, care sa fie doar pus in terenul advers si cu intensitate scăzută nu o va ajuta pe Niculescu în acest meci.
In al doilea rând, statistic vorbind, în cele 3 meciuri jucate in calificari aici la Wimbledon, Monica a avut următorele cifre la capitolul procentaj pe primul serviciu: 82% cu Ahn; 82% cu Muhammad; 91% cu Eikeri;
Tot în acest an, Niculescu a avut: 81% cu Jones; 70% cu Siegemud; 61% din nou cu Jones; 68% cu Teichmann; 82% cu Siniakova; 73% cu Liang; 66% cu Konjuh; 78% cu Bonaventure; 79% cu Monnet.
Vedem astfel cifre destul de scăzute în comparație cu linia oferită azi de Betano. Sperăm ca am interpretat bine acest meci si vom reuși să înverzim pronosticul propus.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis Wimbledon: Niculescu vs. Sabalenka

Euro 2020 continuă și astăzi cu 2 meciuri extrem de interesante. Noi avem pe site avancronicile meciurillor și pronostic la acestea, pe care le puteți vedea printr-un click aici!

CITESTE SI

More in Meciul zilei