Connect with us

Meciul zilei

28.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – CFR Cluj vs. Botoșani

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
28.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – CFR Cluj vs. Botoșani

Astăzi 28.07.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre CFR Cluj și Botoșani, unde mizăm pe un pariu pe ofsaiduri oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 si face parte din play-off-ul pentru câștigarea campionatului. Pentru ardeleni este vitală victoria în acest meci, oricare alt rezultat i-ar scadea și mai mult șansele de a castiga titlul de campioană.
Click aici pentru a vedea mai multe ponturi pariuri de azi! 
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este sub 4.5 ofsaiduri, la o cotă de 1.75. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie putin cam mare si avem șanse destul de mari sa nu fie depășită.
  • De exemplu, în ultimele 5 meciuri jucate, CFR Cluj a avut următorele cifrele la capitolul ofsaiduri: 0 cu Gaz Metan; 3 cu Astra; 3 cu Craiova; 2 cu Botoșani; 3 cu FCSB;
  • De partea cealaltă, în ultimele 5 meciuri jucate de Botoșani, am avut parte de urmatoarele cifre la capitolul ofsaiduri: 1 cu Craiova; 3 cu Astra; 7 cu FCSB; 4 cu Gaz Metan și 3 din nou cu Craiova.
  • Vedem astfel ca din cele 10 meciuri prezentate, doar un singur meci s-a terminat cu mai mult de 4 ofsaiduri.
  • Mai mult de atât, nici în 3 din ultimele 4 meciuri directe nu s-a depășit linia pariată de noi astăzi.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei