Connect with us

Meciul zilei

28.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – CFR Cluj vs. Lincoln

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

28.07.2021 – Meciul Zilei la pariuri – CFR Cluj vs. Lincoln

Astăzi 28.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre CFR Cluj si Lincoln. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din calificările pentru Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “CFR sub 13.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.75 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie prea mare având în vedere că în meciul tur CFR Cluj a faultat doar de 6 ori.
Mă aștept ca ardelenii să practice un joc de posesie prelungit, astfel că nu cred ca vor avea cand sa facă atâtea faulturi, atât timp cat va domina meciul la nivel de posesie.
În noul sezon nu am mai văzut-o pe CFR atât de agresivă, în turul anterior cu Borac a avut 11 faulturi, iar în ultimul meci de campionat cu Clinceni, tot 11 faulturi.
Așadar sperăm că și în acest duel să joace cat de cât îngrijit, cu o echipa din Gibraltar destul de slabă, care nu ar trebui sa le pună probleme ardelenilor, astfel încât sa fie nevoiți sa îi faulteze atât de des.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: CFR Cluj vs. Lincoln

Click aici pentru a vedea mai multe ponturi pariuri!

CITESTE SI

More in Meciul zilei