Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

29.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Craiova vs. FCSB

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

29.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Craiova vs. FCSB

Astăzi 29.04.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Craiova și FCSB; mizez pe un pariuri pe șuturi pe poartă din cadrul casei de pariuri Betano. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din play-off-ul Ligii 1 România.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Sub 9.5 șuturi pe poartă în meci”. Avem o cotă de 1.75 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece mi se pare un pariu realizabil având în vedere statisticile prezentate mai jos;

În primul rand, mă aștept sa avem un meci destul de strâns, cu multe faulturi și întreruperi de joc, un meci fără prea multa cursivitate. Nici una din echipe nu cred ca va risca sa atace din primul minut și sa se lase descoperită în defensivă, mă aștept la o primă repriză cu un joc mai mult de tatonare, un joc la greșeala adversarului.

Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri disputate de Craiova am avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 10 cu CFR Cluj; 5 cu Botoșani; 4 cu Sepsi; 8 cu Viitorul Tg. Jiu; 6 cu CFR Cluj; 5 cu FCSB; 3 cu UTA Arad; 3 cu Gaz Metan; 5 cu Botoșani; 4 cu Chindia Târgoviște. Vedem astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri disputate de Craiova nu s-a depășit linia de 9.5 șuturi pe poartă.

De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri disputate de FCSB am avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 9 cu Sepsi; 12 cu Clinceni; 8 cu Botoșani; 7 cu CFR Cluj; 5 cu Sepsi; 5 cu Craiova; 11 cu CFR Cluj; 7 cu UTA Arad; 9 cu Gaz Metan; 10 cu Botoșani. Vedem astfel că în 7 din ultimele 10 meciuri disputate de FCSB nu s-a depășit linia de 9.5 șuturi pe poartă. Sperăm ca nici în acest meci să nu se întâmple, iar noi să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Meciul zilei la pariuri: Craiova vs. FCSB

Profită și de cotele marite la Craiova vs FCSB: victoria favoritei tale iti aduce 400 sau 425 RON! Click aici! ⬇️

Cote marite Craiova vs FCSB: victoria favoritei tale iti aduce 400/425 RON!

CITESTE SI

More in Meciul zilei