Connect with us

Meciul zilei

29.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Johnson vs. Novak

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

29.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Johnson vs. Novak

Astăzi 29.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Johnson si Novak; Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din primul tur de la Wimbledon.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Peste 3.5 seturi in meci” Avem o cotă de 1.52 la Unibet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece ma astept la un meci echilibrat, cu schimbări de ritm de ambele părți. Ambii jucători sunt ieșiți din formă, cu un an 2021 cu mai multe performanțe negative, decât pozitive.
Americanul (locul 74 ATP) are doar 8 meciuri jucate anul acesta și doar 2 victorii, ambele venite în set decisiv la Roland Garros. De atunci, Steve nu a mai jucat nici un meci si probabil ii va fi putin greu in startul partidei să intre in ritmul unui meci jucat pe iarbă.

De partea cealaltă, austriacul ( locul 122 ATP) are mai multe meciuri jucate in acest an, astfel ca condiția lui fizica ar trebui sa fie mai bună. Acesta are deja 4 meciuri jucate pe iarbă si ar trebui sa intre mai bine in acest meci decat americanul. Totusi experienta la nivel inalt si mai ales pe iarbă il avantajează pe Johnson, care a avut cele mai notabile performanțe pe aceasta suprafață.
In concluzie ma aștept la un meci lung, în care ambii jucatori sa câștige minim un set.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Meciul zilei la pariuri – Johnson vs. Novak

Golurile in Anglia vs Germania iti aduc 250 RON. Nu rata promotia Betfair!

Promotie Anglia vs Germania. Urmeaza pasii de mai jos:

  1. CLICK AICI si deschide-ti un cont nou la agentia de pariuri online Betfair.
  2. Foloseste codul promotional ZFBNUE – doar asa te poti inscrie la promotie.
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe piata “AMBELE ECHIPE INSCRIU”, pe Sportsbook, la cota reala, cu maxim 5 RON.
  4. In cazul in care pariul este castigator, in contul tau se vor aloca 250 RON: bani reali conform cotei reale + diferenta sub forma de bonus.

CITESTE SI

More in Meciul zilei