Connect with us

Meciul zilei

30.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Anderson

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

30.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Anderson

Astăzi 30.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Djokovic si Kevin Anderson; Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din turul 2 de la Wimbledon.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Anderson peste 9.5 game-uri” Avem o cotă de 1.60 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece ma astept la un meci cat de cat echilibrat; cred ca o mare parte din meci se va mearge cap la cap cu serviciul, astfel că sud-africanul are șanse destul de mari sa câștige 10 game-uri.

Kevin Anderson deține un serviciu puternic, de top, căruia îi imprima o viteza de peste 210 kilometri pe metri. Până în urmă cu câțiva ani acesta se afla chiar în top 10 ATP, însă accidentăriile l-au facut să iasa din prima sută mondială. Acum la 35 de ani pare ca si-a revenit și este din nou capabil sa ajunge cat mai sus în clasament. Cu o înălțime de 2.03 metri, Kevin este un adversar dificil pentru orice tenismen mai ales pe suprafețele rapide precum iarba.
În primul tur Kevin a fost nevoit să revină de la scorul de 0-1 la seturi, întorcându-l pe sud-americanul Barrios Vera și câștigând în 4 seturi.

De partea cealaltă, Djokovic nu a avut un meci usor în primul tur, cu un adversar net inferior lui Anderson. Draper a reușit să câștige set împotriva sârbului, astfel ca nu e deloc exclus să cedeze și acum cel putin un set.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis Djokovic vs. Kevin Anderson

Avem deja ponturile din sferturile de finală de la Euro 2020! Click aici pentru a le vedea! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei