Connect with us

Meciul zilei

30.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Botoșani vs. Poli Iași

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
30.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Botoșani vs. Poli Iași

Astăzi 30.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Botoșani și Poli Iași, unde vom miza pe un pariu pe faulturi oferit de Betano.

  • Meciul se va disputa începând cu ora 15:30 și face parte din etapa a 2-a a Ligii 1 din România.
  • În prima etapă ambele echipe au reușit sa câștige. Botoșani a câștigat cu scorul de 2-3 pe terenul celor de la FC Argeș, în timp ce Iași a câștigat pe teren propriu cu Chindia scor 1-0.
  • Între timp Botoșani a disputat si meciul din Preliminariile Europa League cu Ordabasy, pe care a reușit sa o învingă cu scorul de 1-2 și sa se califice mai departe.

Cum poti obține 50 RON fără depunere la Betano?

  1. DESCHIDE CONT DE PE ACEST LINK PROMOȚIONAL PÂNĂ PE 5 SEPTEMBRIE
  2. Verifica noul cont in termen de maxim 7 zile
  3. Bucura-te de Freebet-ul acordat, pe care il poti utiliza pe orice meci de fotbal!
50 RON la pariuri fără depunere

Grăbește-te! Oferta e valabilă doar până pe 5 Septembrie

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Poli Iași sub 17.5 faulturi la o cotă de 1.87 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă, în condițiile in care Poli Iași are o medie destul de scăzută la acest capitol.
  • De exemplu în ultimele 10 meciuri oficiale Poli Iași a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 9 cu Chindia; 14 cu Hermannstadt; 19 din nou cu Chindia; 10 cu Voluntari; 16 cu Clinceni; 8 cu Viitorul; 16 cu Dinamo; 9 respectiv 15 cu Sepsi; 12 cu Hermannstadt.
  • Vedem astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri, Poli Iași nu a avut mai mult de 17 faulturi. Pe acest lucru mizăm si noi în acest meci și sperăm sa bifăm din nou un bilet câștigator.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei