Connect with us

Meciul zilei

31.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – PSG vs. Lyon

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
31.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – PSG vs. Lyon

Astăzi 31.07.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre PSG și Lyon, unde mizăm pe un pariu pe ofsaiduri oferit de Superbet.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 22.10 si face parte din finala Cupei Ligii din Franța.
    In urma cu o săptămână PSG a câștigat Cupa Franței, învingând-o pe St. Etienne cu scorul de 1-0. Pe lângă titlul de campioană si Cupa Franței, PSG vrea sa realizeze tripla si sa câștige si Cupa Ligii, însă Lyon pare echipa ce îi poate pune probleme.
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este sub 4.5 ofsaiduri, la o cotă de 1.52. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie putin cam mare si avem șanse destul de mari sa nu fie depășită.
  • De exemplu, în ultimele 5 meciuri oficiale jucate, PSG a avut următorele cifrele la capitolul ofsaiduri: 4 cu St. Etienne; 2 cu Dortmund; 4 cu Lyon; 3 cu Dijon; 3 cu Bordeaux.
  • De partea cealaltă, în ultimele 5 meciuri jucate de Lyon, am avut parte de urmatoarele cifre la capitolul ofsaiduri: 2 cu Lille; 4 cu PSG; 3 cu St. Etinne; 4 cu Juventus; 2 cu Metz.
  • Vedem astfel ca din cele 10 meciuri prezentate, nici un meci nu s-a terminat cu mai mult de 4 ofsaiduri.
  • Mai mult de atât, nici în ultimele 4 meciuri directe nu s-a depășit linia pariată de noi astăzi, astfel ca șansele de câștig par destul de mari.
Meciul zilei se poate juca la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei