Connect with us

Meciul zilei

31.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Fritz vs. De Minaur

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

31.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Fritz vs. De Minaur

Meciul zilei la pariuri de azi 31.08.2021 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Fritz si De Minaur. Meciul se va desfășura dupa miezul nopții, nu mai devreme de ora 03.00 și face parte din primul tur de la Australian Open.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Fritz comite peste 3.5 duble greșeli”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.87 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece americanul Fritz nu traversează o formă deloc bună având 4 înfrângeri consecutive. Acest lucru ma face să cred ca va dori sa facă o schimbare în jocul său, mai ales ca va evolua în fața propriilor fani. De multe ori o schimbare a tacticii de joc, vine si cu multe greșeli mai ales la serviciu. Fritz este obișnuit să faca multe duble greșeli, acesta având 8 cu Ramos; 10 cu Duckworth; 4 cu Kudla; 6 cu Isner; 4 cu Opelka. Vedem astfel că în ultimele 5 meciuri a depășit de fiecare dată linia propusă, în meciuri în care s-au jucat și 2 seturi. Acum vom avea parte de minim 3 seturi, deci timp mai mult ca americanul să treacă de linia propusă astazi de Betano.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Răsfoiește și tu oferta și alege din multitudinea de pariuri pe care o ai pe tenis la US OPEN! 

Ponturi pariuri tenis US Open

CITESTE SI

More in Meciul zilei