Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Arizona Diamondbacks vs Los Angeles Dodgers- Meciul zilei din MLB – 10/09/2020

Arizona Diamondbacks vs Los Angeles Dodgers- Meciul zilei din MLB

Am ajuns la ultimul joc din seria de 3 dintre Arizona Diamondbacks (15-29) vs Los Angeles Dodgers (32-12). Pentru primul duel am propus over-ul de 8,5 hits realizate de Dodgers. Deși am avut parte de un scor în double digits (10-9), Mookie Betts&Co au reușit să lovească mingea doar de 10 ori. Totuși, tips-ul nostru a fost câștigător fără niciun fel de probleme. La finalul primelor 7 inning-uri, statistica indica 9 hits pentru Los Angeles. Între timp, Dodgers s-a impus și în jocul secund, câștigând astfel și seria, scor 4-6. Totuși, aceștia nu își pot permite momente de relaxare. Orice pas greșit îi poate propulsa pe primul loc pe cei de la Padres.

Ultimul joc din serie ne propune un duel la aruncare ce pare a fi destul de dezechilibrat. Madison Bumgarner (0-4, cu 8.44 ERA) va lua startul pentru D’backs, în timp ce Dodgers se vor baza pe serviciile tânărului Dustin May (1-1, cu 2.88 ERA). După 11 ani petrecuți la San Francisco Giants, „Mad-Bum” a ales să schimbe echipa. El a venit la gruparea din Arizona din postura de jucător liber de contract. La început, suporterii echipei erau foarte încântați de această mutare, dar lucrurile s-au schimbat între timp. Madison a fost prezent la movilă de 5 ori în acest sezon, iar prestațiile sale au fost de-a dreptul deplorabile. A evoluat pentru o perioadă de 21.1 inning-uri, timp în care a permis 23 hits, 21 runs, 9 home-runs și 9 walks. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 15 ori, iar WHIP-ul său este unul îngrozitor, 1.50.

De cealaltă parte, May continuă să impresioneze prin evoluțiile sale. A fost titular în 8 jocuri, iar timpul petrecut la aruncare este de 40.2 inning-uri. În urma acestora, „Big Red” a fost „lovit” de adversari cu 35 hits, 13 runs, 6 home-runs și 10 walks. Deține în palmares 28 de strike-out, iar WHIP-ul său este de 1.11.

https://twitter.com/i/status/1300965230940491776

Pederson și Turner nu vor evolua nici în această seară pentru Dodgers. Pederson este învoit, în timp ce Turner nu s-a refăcut după accidentarea suferită la zona tendoanelor. Pe lista jucătorilor indisponibili au fost adăugați Buehler, Baez și Kelly, toți fiind pitcheri. Problemele cu adevărat importante vin de la D’backs. La începutul acestei luni, conducerea a relizat un trade prin care l-au cedat pe Starling Marte la Miami Marlins (vezi tweet). În schimbul acestuia, Marlins a trebuit să-i ofere pe Caleb Smith și Humberto Mejia, doi pitcheri extrem de modești. Nu înțeleg nici acum motivul acestei mutări, dar nici nu intru în detalii pentru că nu sunt la curent cu aceste informații. Cât de importantă este pierderea lui Marte?…Păi era cel mai important batter al Arizonei. Practic au dat vrabia din mână pe cioara de pe gard. Parcă așa era proverbul:))

În acest sezon, „Tato” a apărut la bâtă pentru D’backs de 122 ori, trecându-și în palmares 38 de hits, 23 de runs și două home-runs. Batting average-ul său a fost de .311. De la plecarea acestuia, Ketel Marte a devenit principalul factor de risc pentru adversari. Dar cum un rău nu vine niciodată singur, acesta a suferit o accidentare la mâna stângă și a fost trecut pe lista accidentaților pentru o perioadă de 10 zile. Astfel, el va rata meciul din această seară, dar și seriile cu Seattle Mariners&Los Angeles Angels.

Despre pitcherii din bulpen nu are rost să mai discutăm. Am făcut-o în articolul precedent. Dodgers domină categoric la acest capitol, 2.50 fiind ERA aruncătorilor disponibili. Arizona are pregătiți pentru acest joc pitcheri cu ERA totală de 5.03.

Concluzie&Pronostic

Inițial am optat pentru un over, dar evoluțiile lui Bumgarner împotriva echipei din Los Angeles m-au făcut să schimb acest tips. Deși se confruntă cu un start de sezon ratat, Madison are capacitatea de a reveni în orice moment. El este un pitcher grozav, iar pestațiile sale din carieră contra celor de Dodgers au fost remarcabile. A aruncat în 35 de confruntări, acumulând un bilanț de 15 victorii și 14 înfrângerii, iar ERA sa este de 2.72.

Nu îmi place absolut deloc pitching-match-up-ul de astăzi. May are potențial, dar pentru moment, nu am foarte mare încredere în el, în timp ce „Mad-Bum” poate oricând să revină în sezon, așa cum am spus puțin mai sus. Totuși, o să merg pe victoria celor de la Dodgers, iar încrederea pe care o am în acest tips este extrem de mare. Chiar dacă mă aștept ca Madison să pună probleme, el nu va juca pentru o perioadă mai mare de 4-5 inning-uri, urmând ca meciul să fie decis de coechipierii din bullpen. La acest capitol, Arizona arată oribil. În precedentele două jocuri, aruncătorii din această zonă au permis numai puțin de 9 runs.

Arizona se confruntă cu probleme serioase și la batting. L-au pierdut pe Starling Marte, în timp ce Ketel Marte este trecut pe lista jucătorilor indisponibili. Arizona are nevoie de ceva mai mult decât un joc bun pentru a putea întrerupe supremația celor de la Dodgers, iar în prezent, aceștia nu dețin resursele necesare pentru a putea realiza o eventuală surpriză. Mergeți pe Dodgers

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei