Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Europa League

Astazi mizam mai moderat tot pe faulturi in Europa League – 11.04.2019 – Vlad

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Astazi mizam mai moderat tot pe faulturi in Europa League – 11.04.2019 – Vlad

Seara trecuta am realizat un profit serios in Champions League si ne-am reorientat atentia catre partida de astazi de la Londra, dintre Arsenal si Napoli.

Meciul va incepe de la ora 22:00 si va fi transmis in direct pe Digi Sport 1 si pe Telekom Sport 1. 

Imagini pentru arsenal - napoli

Orice gol va destabiliza partida:
  • Sa ne intelegem putin referitor la o treaba. Forma din deplasare a celor de la Arsenal este putin spus „oribila” in sezonul acesta. Glumind putin, Huddersfield este cam cea mai notabila victorie a lor in deplasare in ultima perioada in Premier League si dupa esecul cu Everton unde nu au aratat mai nimic pe teren, sunt constienti ca partida tur de astazi de pe Emirates este vitala.
  • Napoli este o echipa de „reactie” care daca primeste „un pumn”, sare imediat sa si dea unul inapoi. Acest spirit al napoletanilor traieste de multa vreme in sanul echipei si in opinia mea este un lucru demn de admirat la aceasta echipa.
  • La centru va arbitra un arbitru spaniol (cu medie de ~4.5 cartonase pe meci), lucru imbucurator, avand in vedere ca latinii sunt mult mai darnici decat nemtii sau englezii. In opinia mea, daca Napoli reuseste sa marcheze prima, acest pariu are sanse uriase de reusita, iar daca cumva Arsenal reuseste sa marcheze pana la pauza, in continuare vad pariul destul de bine.
  • Va spun de pe acum ca increderea de astazi este una moderata si nu trebuie sa ne aruncam in Europa League! 
Pronostic:

Europa League

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati mereu responsabil!

CITESTE SI

More in Europa League