Connect with us

Meciul zilei

Baltimore Orioles vs New York Mets – Meciul zilei din MLB -02/09/2020

Baltimore Orioles vs New York Mets – Meciul zilei din MLB

Confruntare: Baltimore Orioles vs New York Mets
Data: 02/09/2020
Teren: Oriole Park
Ora: 23:05
Precipitații posibile: 8%
Vânt: 8 km/h – SSW

Baltimore Orioles vs New York Mets

Fiind puțin ironic, pronosticul propus ieri la meciul dintre Cincinnati Reds – St. Louis Cardinals a fost pierzător fără niciun fel de probleme. Astfel, prima zi din lună nu a fost deloc favorabilă pentru noi.

Astăzi am decis să mă bazez pe al 2-lea și totodată ultimul joc din seria dintre Baltimore Orioles (16-19) și New York Mets (15-21). Oriolii continuă să pună probleme adversarelor întâlnite în Diviziile Estice, iar Mets nu a fost una dintre excepții. La finalul celor 9 inning-uri alocate pentru primul duel, tabela de marcaj indica un avans de 4 run-uri pentru Baltimore. Scorul acelei întâlniri fiind de 9-5.

Mets este de departe una dintre marile dezamăgiri ale acestui sezon, câștigând doar 15 dintre cele 36 de confruntări susținute. În prezent, aceștia se situează pe a 4-a poziție în Divizia de Est a NL, cu 0.417 puncte. Jocul echipei din ultimul timp a fost unul deplorabil, având o serie de 5 dueluri pierdute la rând. Tot pe a 4-a poziție se află și Baltimore, dar în Divizia de Est a AL. Poate pare puțin ciudat, dar această poziție este o adevărată performanță pentru Orioli. Unde mai pui că au reușit să câștige 16 din cele 35 de dueluri.

Siguranța la aruncare nu este foarte mult schimbată față de jocul precedent. Aseară am putut vedea la start un pitching match-up între Asher Wojciechowski și Ariel Jurado. Rezultatul?…S-a văzut pe tabelă. Pitcherii propuși pentru ultimul joc din serie sunt John Means (0-2, cu 8.59 ERA) și Michael Wacha (1-2, cu 7.41 ERA). Atât Means, câț și Wacha nu au aruncat niciodată contra adversarilor întâlniți astăzi.

Ținând cont de problemele grave din apărarea celor două echipe (medie de peste 4,9 run-uri/meci încasate de fiecare), dar și de cei doi pitcheri cu prestații dezastruoase în acest sezon, consider că un minimum de 9 run-uri înscrise este pronosticul inteligent pentru acest joc.

Mult succes!


Acest pronostic se poate paria la UNIBET! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 300 RON la prima depunere!

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei