Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Baschet

Baschet Liga Nationala: Voluntari vs Oradea 29.04.2022

Baschet Liga Nationala: Voluntari vs Oradea 29.04.2022

CSO Voluntari vs. CSM CSU Oradea este meciul zilei de astazi. Acest meci va decide ordinea celor doua echipe in finalul sezonului regulat si va hotara infruntarile din prima runda de Play Off. Confruntarea din Sala Sporturilor Gabriela Szabo din Voluntari va incepe de la ora 17:45 si va putea fi urmarita live pe DigiSport 3 dar si pe canalul de Youtube FRBTV.

Liga Nationala

Posibile scenarii privind ordinea posibila in clasament:

  • Daca CSO Voluntari va castiga acest meci, va termina campionatul pe locul 2 si se va imperechea cu ocupanta locului 7, depinde de meciul dintre Dinamo si Craiova. Daca Dinamo va castiga, cainii vor ocupa locul 7 si vor juca cu Voluntari, daca oltenii vor invinge, Dinamo va termina sezonul regulat pe locul 8 si vor infrunta U BT Cluj Napoca.
  • Daca Oradea castiga acest meci o diferenta sub 13 puncte si Pitestiul va bate in Giulesti, bihorenii vor termina pe locul 4 si vor infrunta Craiova in prima runda din Play Off.
  • Daca Oradea va castiga la diferenta de 14 puncte, va trece pe locul 2, in fata Voluntariului si Pitestiului si va juca cu locul 7.
  • Daca Oradea va castiga la diferenta de 13 puncte va urca pe locul 3 in fata Pitestiului si va juca impotriva Timisoarei.

INCASEAZA ACUM 300 RON PARIU FARA RISC & 150 ROTIRI GRATUITE>>

In acest meci ne vom concentra pe apararile celor doua echipe, Voluntari primeste in medie 73.4 puncte pe meci, limiteaza echipele adverse la aruncarile de 3 puncte, oponentii lor avand un procentaj de 32.8%, echipele adverse pierd in medie 14 mingi pe meci.

Toddrick Gotcher este principalul marcator al ilfovenilor, acest adunand 14.8 puncte pe meci, cu 51.1% de la doua puncte, 39.2% de la 3 puncte si 80% de la libere pentru un indice de 15.7 la eficienta in 30.32 minute petrecute pe parchet in fiecare meci.

Principala absenta a ilfovenilor este Vlad Moldoveanu care este principalul jucator roman si al treilea jucator in ierarhia punctelor marcate, jucator un impact foarte puternic in economia echipei.

Apararea Oradei arata si mai bine, acestia permit adversarilor in medie 68.6 puncte pe meci (cea mai mica medie de puncte pe meci din campionat), cu 51% de la doua puncte, un procentaj foarte mic de 28.7% de la 3 puncte si forteaza adversarii sa piarda 14.3 mingi pe meci.

Player to watch de la bihoreni, Mark Ogden, jucator ce in luna aprilie are 76% de la 2 puncte, 42% de la 3 puncte si o medie de 12.9 puncte pe meci.

In conluzie ma astept la un meci in care apararile agresive isi vor spune cuvantul. Putin mai jos o sa gasiti si un bonus interesant de care puteti profita.

Articol redactat: Alex Tudan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Baschet