Connect with us

Alte campionate

BATE Borisov tinteste finala cupei! Meciul Zilei 29.04.2020

BATE Borisov tinteste finala cupei! Meciul Zilei 29.04.2020

Astazi avem ultimul pariu pe luna Aprilie, unul cu 20% din buget. BATE Borisov primeste vizita celor de la Slavia Mozyr, in returul semifinalelor Cupei Belarusului. Gazdele au de recuperat un deficit de un gol, dupa esecul la limita din deplasare – scor 1-0.

Campionatul din Belarus este transmis la TV in Romania, de catre Look Sport! Meciul Zilei de astazi il vom putea urmari in direct – incepand cu ora 20:00.

Borisov Arena – taram ostil pentru Slavia Mozyr

  • BATE Borisov a depasit startul slab de sezon, iar lucrurile se aseaza pentru ei si in campionat. Gazdele de astazi au urcat pe locul 4, la doar 3 puncte distanta de liderul Slutsk. In semifinale, BATE a pierdut in deplasare cu scorul de 1-0. Nu este insa un rezultat imposibil, mai ales cu avantajul terenului propriu.
  • Slavia Mozyr nu a mai castigat aici din Iunie 2000. De atunci, au suferit cateva umilinte pe Borisov Arena. Vorbim de un 5-0, un 6-1 sau cel mai recent – 4-0 in vara anului trecut.
  • Gazdele nu au mai castigat Cupa Belarusului din 2015, iar acum sunt la un pas de finala. In finala acestia pot da de Brest, o echipa total iesita din forma.

Ma astept la o partida dominata in intregime de BATE Borisov, tinand cont de faptul ca evolueaza pe teren propriu. Slavia Mozyr a incasat 5 goluri in ultimele 2 partide de campionat, iar defensiva lor este subreda. Vom miza pe pronosticul “BATE Borisov se califica“.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate