Connect with us

Meciul zilei

Benevento cauta drumul catre promovare! Meciul Zilei 14.12.2019

ponturi italia

Meciul Zilei

În această seară, începând cu ora 19:00, pe Stadio Armando Picchi are loc confruntarea dintre Livorno-Benevento, meci din cadrul rundei a 16-a din Serie B.

Informații meci:

Livorno ocupă ultima poziție în clasament, 11 puncte acumulate, 3 victorii, două remize și 10 înfrângeri fiind rezultatele înregistrate de către aceștia.
În ultimul duel din campionat, gazdele de astăzi au suferit un nou eșec, scor 2-0, împotriva celor de la Spezia.
Marsura este golgheterul echipei (4 goluri marcate și o pasă decisivă), urmat de Marras ( 3 goluri și două pase decisive înregistrate de către acesta).
Sunt una dintre cele mai dure echipe ale campionatului, medie de minim 18 fault-uri făcute per meci. Acest amănunt soldându-se cu un minim de 2,70 cartonașe primite per meci, atât galbene, cât și roșii.
În 13 din cele 15 confruntări din campionat, linia de minim 5 avertismente arătate a fost depășită fără probleme.Duel aparent usor pentru Benevento!

De partea cealaltă, oaspeții de astăzi sunt lideri de clasament, 34 puncte acumulate, la un avans de 9 lungimi față de poziția secundă, ocupată de Pordenone. Rezultatele obținute până în prezent sunt: 10 victorii, 4 remize și o singură înfrângere.
În etapa precedentă, Benevento s-a distrat cu Trapani, scor 5-0. Coda, Sau și Viola fiind cei 3 marcatori ai echipei. Ultimul enumerat reușind un Hat-trick.
În duelurile din aceast sezon, oaspeții au înregistrat o medie totală de 2,30 a cartonașelor încasate.
Viola și Coda sunt cei mai buni jucători ai echipei, ambii trecându-și de 5 ori numele pe tabela marcatorilor.
În 8 din ultimele 12 confruntări din campionat, linia de minim 5 cartonașe arătate a fost depășită fără probleme.

Concluzie+Pronostic

Obiective total diferite pentru cele două formații. Benevento caută revenirea în prima ligă, în timp ce Livorno pare să se lupte pentru evitarea retrogradării.
Am ales să mizez pe un joc extrem de tensionat, soldat cu minim 5 cartonașe arătate de către central.
Riccardo Ros este arbitrul desemnat pentru duel. Acesta deținând o medie de minim 5,75 cartonașe arătate per meci.

BETANO ofera cea mai buna cota pentru acest tip de pariu. Daca inca nu ai cont, nu mai astepta, primesti acum si 500 RON bonus cu CLICK AICI!<<<


 

CITESTE SI

More in Meciul zilei