Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Bonus pentru pariurile speciale in Man. UTD – Chelsea 28.04.2019

Bonus pentru pariurile speciale in Man. UTD – Chelsea 28.04.2019

Salutare tuturor prieteni. In aceasta perioada ne putem bucura de foarte multe pariuri speciale pe care o sa le gasim in oferta celor de la Betfair.

Lupta din Premier League este una acerba, in special pentru pozitiile ce duc in Uefa Champions League. in aceasta situatie se afla Man. UTD si Chelsea, doua formatii ce au nevoie de ultima pozite ce duce in aceasta competitie magnifica. In lupta pentru cele 2 locuri ce duc in Uefa Champions League se afla 4 formatii, iar orice rezultat negativ poate sa fie decisiv.

In aceasta runda, duminica, 28 aprilie, de la ora 18:30, Manchester United si Chelsea se vor duela pe Old Trafford. Cu o victorie, ,,diavolii” i-ar egala pe londonezi, dar ar avea un golaveraj mai slab.

Orice pariu simplu, de cel putin 50 de ron , plasat la agentia de pariuri online Betfair pe una dintre pietele meciului Manchester United – Chelsea din etapa a 36-a din Premier League iti poate aduce un bonus de 25 de ron pentru un pariu combinat, care poate fi folosit pe orice meci de fotbal.

Astfel o sa plasam un pariu special cu suma de 50 RON si indiferent de rezultat vom avea parte de un bonus de 25 RON, iar pe langa daca nu ai cont la Betfair, o sa te rog sa apesi pe butonul de mai jos si sa profiti de cel mai bun bonus din agentie, 450 RON.

sursa foto: doberre.com 

INCASEAZA 450 RON BONUS SI PLASEAZA PARIUL SPECIAL>>>

O prima recomandare:

O alta recomandare interesante este urmatoare:

Voi puteti intrat pe site-ul celor de la Betfair si sa alegeti o alta optiune care sa fie pe placul vostru. Astea sunt doua recomandari pe care noi le-am considerat interesante pentru acest derby din Premier League, insa oferta este una mult mai generoasa. Bafta tuturor si profitati de bonus!

 

More in Meciul zilei