Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Boston Red Sox vs Tampa Bay Rays – Meciul zilei din MLB – 13/08/2020

Boston Red Sox vs Tampa Bay Rays – Meciul zilei din MLB 

În această seară, începând cu ora 23:30, Boston Red Sox primește vizita celor de la Tampa Bay Rays. Duel ce se anunță a fi foarte interesant

Boston Red Sox vs Tampa Bay Rays

Boston a început extrem de modest sezonul din MLB. Ocupă ultima poziție în Divizia de Est, acumulând doar 0.333 puncte în cele 18 confruntări. Forma de moment este una extrem de slabă, reușind să se impună doar de 3 ori în ultimele 10 dueluri. De cealaltă parte, Tampa a început mult mai bine stagiunea curentă, aflându-se în prezent pe a 2-a poziție în divizie, cu 0.579 puncte acumulate în cele 19 confruntări susținute.

Cele două formații se întâlnesc pentru a 4-a oară în decurs de doar 3 zile. În celelalte confruntări, Tampa a reușit să se impună de fiecare dată. Astfel, scorul seriei dintre cele două echipe este de 0-3, în favoarea albaștrilor.

Rays vs. White Sox lineups for Saturday

La aruncare avem un duel între Kyle Hart și Tyler Glasnow. În cea ce îl privește pe Tyler, acesta a evoluat în 3 jocuri până în prezent, 0W-1L fiind rezultatele acestuia. În cele 11.1 perioade de joc, americanul a permis 9 înaintări, 7 run-uri și 3 home runs. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 19 ori. În acest sezon , ERA acestuia poate fi regăsită la 5.56, fiind cu mult mai slabă față de sezonul anterior (1.78). Despre Kyle nu sunt foarte multe de spus, acest meci însemând debutul său în MLB. Așadar, statisticile sale obținute până în prezent în ligile inferioare devin inutile. Nu mă aștept să-l vedem pe acesta prea mult la aruncare. Probabil va fi folosit doar pentru o perioadă de 3-4 inning-uri dacă jocul prestat va fi în favoarea acestuia, iar apoi mă aștept să fie schimbat.

Pentru duelul de astăzi, eu am ales să investesc în linia de minim 16 hits puse pe tabelă, la o cotă de 1.65 oferită de BETANO. În toate cele 3 jocuri din serie, această linie a fost obținută fără niciun fel de probleme.

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei