Connect with us

Meciul zilei

Brest cauta cea de-a doua victorie consecutiva! Meciul Zilei 21.12.2019

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Meciul Zilei

În această seară, cu start de la ora 21:45, Stade de la Mosson găzduiește confruntarea dintre Montpellier-Brest, duel din cadrul rundei a 19-a din Ligue 1.

[kindred id=”57031″ event_id=”1005643869″]

Informații Montpellier:
 • Gazdele de astăzi nu traversează o perioadă foarte bună.
  După cele 18 confruntări deja susținute, aceștia se situează pe a 12-a poziție în clasament, 24 de puncte acumulate.
  Vin după 3 înfrângeri consecutive, cea mai recentă fiind împotriva celor de la Reims, scor 1-0. Acest rezultat având ca deznodământ eliminarea francezilor din cupa ligii.
  Nu sunt anunțate probleme noi de lot pentru acest duel, Cozza și Ferri fiind în continuare singurii jucători indisponibili.
  Cuplul algeriano-francez, format din Andy Delort și Florent Mollet sunt cei mai în formă jucători, reușind împreună să marcheze 10 goluri.
  Dețin o medie de 1,23 goluri marcate pe fiecare partidă, în timp ce defensiva cedează aproximativ o schimbare de tabelă.
  În 15 din cele 20 de confruntări oficiale susținute în acest sezon, Montpellier a încat cel puțin un gol.Ponturi pariuri Ligue - GnTTIPS
Informatii Brest:
 • Ocupă poziția a 15-a în campionat, 22 de puncte acumulate, la două lungimi distanță față de adversara de astăzi.
  Vin după victoria neașteptată din cupă, scor 2-0, împotriva celor de la Bordeaux, duel în care echipa vizitatoare a folosit în mare parte un lot compus din rezerve.
  Pentru confruntarea din această seară, Oliver Dall’Oglio nu se va putea baza pe serviciile a 4 jucători: Mathias Autre, Irvin Cardona, Ludovic Baal și Haris Belkebla. Toți dintre cei enumerați suferind ușoare accidentări.
  Francezul Yoann Court este cel mai în formă alergător al echipei. Acesta reușind până în prezent să modifice tabela de două ori și să transmită 7 pase decisive.
  Marchează în medie 1,15 goluri pe fiecare confruntare, în timp ce buturile echipei sunt străpunse cu o medie de 1,09 goluri încasate.
  În 15 din cele 20 de confruntări susținute, Brest a reușit să marcheze cel puțin un gol.
Concluzie+Pronostic

CITESTE SI

More in Meciul zilei