Connect with us

Baschet

Brooklyn Nets vs Toronto Raptors – Meciul zilei din NBA – 21/08/2020

Brooklyn Nets vs Toronto Raptors – Meciul zilei din NBA 

În această seară, începând cu ora 20:30, Brooklyn Nets și Toronto Raptors își vor susține al 3-lea meci din serie. Duel din cadrul play-off-ului din NBA

Brooklyn Nets vs Toronto Raptors

După cele două jocuri deja susținute, scorul seriei este de 2-0, în favorea celor de la Raptors. În ciuda numeroaselor absențe cu care se confruntă Nets, gruparea din Brooklyn a reușit să pună probleme serioase în al 2-lea joc. La sfârșitul perioadei a 3-a, aceștia conduceau la o diferență de 6 puncte, dar din păcate nu au putut rezista până la final. Toronto s-a impus categoric în ultimul sfert, reușind astfel să se distanțeze în serie.

Pentru jocul din această seară, eu am ales să investesc într-o linie de puncte înscrise de un singur jucător. Este vorba despre extrema celor de Nets, Garrett Temple. După primele două jocuri, acesta a reușit să puncteze de 33 de ori, 12 puncte în primul joc și 21 în al 2-lea.

O problemă pentru Nets și un plus pentru pronosticul ales de noi este absentarea lui Joe Harris. În urma unor probleme personale, Joe a fost învoit pentru acest joc.

Revenind la Garret Temple, acesta primește în medie într-un joc cam 28 de minute petrecute pe parchet. Media punctelor marcate per meci este de 10.3, iar coechipierii beneficiază de 2.5 pase decisive primite de la acesta.

După cum știți, Nets este lipsită de cele doua staruri : Irving și Durant. Odată cu reaccidentarea lui Irving, Temple a primit minute mult mai multe. De aceea, media lui de puncte pe meci a crescut considerabil o dată cu absența lui Kyrie.

În urma indisponibilității lui Joe Harris, mă aștept ca Temple să fie un jucător de bază în jocul de astăzi. Consider că, Garrett va petrece cel puțin 33 de minute pe parchet, așa cum s-a întâmplat în primele două jocuri, timp în care va încerca să puncteze mult mai des decât o face de obicei. Am ales să investesc în linia de minim 14 puncte înscrise de Temple, la o cotă de 1.70, oferită de Betano.

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Baschet