Connect with us

Meciul zilei

Cele doua pariuri ce ne pot aduce profit in Inter – Lazio 31.01.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Cele doua pariuri ce ne pot aduce profit in Inter – Lazio 31.01.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Astazi m-am decis sa creez de unul singur un pariu pentru confruntarea dintre Inter si Lazio.

Fratilor, oferta este foarte slaba, iar surprizele din ultima perioada au fost incredibile si cu greu de inteles catre pariorii de pretutindeni, astfel o sa incercam sa combinam doua pronosticuri si sa le plasam. Daca nu stiati, exista aceasta optiune pe site-ul celor de la SportingBet, iti creezi singur pariul, iar cei de acolo iti ofera o cota foarte buna instant. Poti adauga tot ce iti doresti tu, insa conteaza foarte mult ca alegerile facute sa fie foarte bine gandite.

Inter Milan are o dorinta fantastica de a pune mana pe primul trofeu dupa foarte multi ani, in timp ce Lazio cauta la randul ei sa produca o surpriza in aceasta editie de Cupa Italiei, asa ca ne asteptam ca in aceasta infruntare sa nu lipseasca spectacolul, de aceea mizez pe faptul ca cele doua formatii vor inscrie, dar ma astept sa avem parte si de un numar mare de cornere. Ambele formatii au medii foarte bune in acest sens, in special Inter, echipa ce ocupa prima pozitie in Serie A.

Am creat singur aceasta cota de 2.25 pe site-ul celor de la SportingBet, iar daca doresti sa profiti de oferta poti intra pe site si sa iti ceri pariul dorit – CLICK AICI!

PARIAZA BONUSUL DE PANA LA 200 RON SI PROFITA DE PARIU! CLICK AICI!

CITESTE SI

More in Meciul zilei