Connect with us

Meciul zilei

Cincinnati Reds vs St. Louis Cardinals – Meciul zilei din MLB – 01/09/2020

Cincinnati Reds vs St. Louis Cardinals – Meciul zilei din MLB 

În această noapte, începând cu ora 01:40, ora României, Great American Ball Park este gazda confruntării dintre Cincinnati Reds – St. Louis Cardinals. Duel din cadrul primului eșalon de baseball american (MLB)

Cincinnati Reds vs St. Louis Cardinals

În acest moment, Reds se situează pe a 4-a poziție în Divizia Centrală a NL, cu 0.429 puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 15 victorii și 20 de eșecuri. De cealaltă parte, Cardinals au avut parte de un parcurs puțin mai bun, aflându-se în prezent pe locul secund, cu 0.500 puncte. Însă, programul competițional nu a fost nici pe departe atât de încărcat ca al adversarelor din Divizie. Aceștia susținându-și un număr de 26 de dueluri, în urma cărora au reușit să câștige de 13 ori.

Cele două formații se întâlnesc în această seară pentru aș susține al 2-lea joc din serie. Meciul anterior a fost câștigat de St. Louis, scor 5-7.

Sonny Gray și Kwang Hyun Kim sunt cei doi adversari la aruncare pentru jocul secund din serie. Gray a avut parte de un sezon foarte bun, trecându-și în palmares 5 victorii și un singur eșec. În urma celor 41.2 perioade de timp în care s-a aflat la aruncare, ” Pickles” a permis 27 hits, 12 runs, 3 home-runs și 15 walks. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 55 de ori. ERA acestuia poate fi regăsită la 1.94, iar în duelurile cu gruparea din Saint Louis, ERA sa este de 1,59.

De obicei evit meciurile în care datele despre un anumit pitchcer sunt reduse, dar de această dată am să risc puțin. Kim și-a făcut debutul în MLB pe 24 iulie, împotriva celor de la Pirates. Prestația sa a fost una extrem de modestă, fiind înlocuit după primul inning. În decursul lunii precedente, coreeanul a evoluat în 3 confruntări, și pot spune că a făcut-o foarte bine. Prima și singura sa victorie a venit chiar împotriva adversarei întâlnite astăzi. Acesta a evoluat atunci în 6 inning-uri, timp în care nu a permis niciun run. În acest sezon, Kim s-a aflat la aruncare pentru o perioadă de 16.2 inning-uri, permițând 11 hits, 4 runs, un home runs și 4 walks. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 7 ori.

Gray este un pitcher foarte bun și cu o experiență mare în MLB, în timp ce Kim a confirmat prin prestațiile sale că poate fi un aruncător decisiv pentru echipă. Mă aștept la un joc destul de solid făcut de cei doi.

Cele două formații s-au întâlnit de 5 ori în acest an, iar 4 dintre acestea s-au încheiat cu un număr de maxim 9 run-uri înscrise. Pentru acest joc, eu am ales să investec în linia de maxim 9,5 run-uri înscrise, la o cotă de 1.61, oferită de Unibet

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la UNIBET! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 300 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei