Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Cleveland Indians vs Milwaukee Brewers – Meciul zilei din MLB – 06/09/2020

Cleveland Indians vs Milwaukee Brewers – Meciul zilei din MLB 

Ieri am bifat destul de ușor over-ul propus pentru confruntarea dintre Oakland Athletics – San Diego Padres. Duel dominat în totalitate A’s, scor 8-4. Astăzi facem un drum pe Progressive Field, acolo unde Cleveland Indians (24-15) și Milwaukee Brewers (18-20) se vor întâlni pentru aș suștine ultimul joc din serie.

Cleveland au început dezastruos această serie, pierzând primul meci la o diferență de 6 run-uri, scor 1-7. Compartimentul ofensiv a fost foarte slab, având un Batting average de .133, în urma căruia au realizat doar 4 hits. În jocul anterior, deși am avut parte de o prestație aproximativ similară, indienii au reușit să obțină 4 alergări. Run-uri ce s-au dovedit suficiente pentru a câștiga jocul (4-3) și pentru a restabili egalitatea în serie.

În acest moment, Indians se situează pe a 2-a poziție în Divizia Centrală a AL, la 0.10 puncte distanță față de poziția de lider, ocupată de White Sox. De cealaltă parte, gruparea din Mliwaukee se află pe poziția a 3-a, cu .474 acumulate în cele 38 de confruntări.

Cleveland deține cea mai bună defensivă din Divizie, atât în general, cât și pe teren propriu. În urma celor 39 de confruntări, aceștia au permis în medie maximum 2,94 alergări/meci. Nu putem avea aceleași aprecieri și pentru Brewers. Media lor de run-uri permise/meci se poate regăsi la 4,86, în timp ce în deplasare, tabela de marcaj are de suferit în favoarea acestora de 4,55 ori.

Pentru ultimul joc din serie, Shane Bieber (2-2, cu 4.18 ERA) și Brett Anderson (6-0, cu 1.20 ERA) sunt cei doi pithceri propuși la aruncare. Nu pot să spun altceva despre Shane „No Justin” Bieber, decât că este un pitcher genial. A evoluat în 8 jocuri în acestă stagiune, iar în decursul celor 52.2 inning-uri în care s-a aflat la aruncare, Shane a permis doar 30 de hits, 7 runs, 4 home-runs și 13 walks. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 84 de ori, iar WHIP-ul său este unul fantastic, 0.82. Acesta va reprezenta primul său meci din carieră împotriva grupării din Milkaukee.

La pol opus îl avem pe veteranul Brett Anderson, ale cărui statistici nu sunt foarte impresionate în stagiunea curentă. „Noon” a evoluat în 6 jocuri, aflându-se la aruncare pentru o perioadă de 28 inning-uri. În urma acestora, Anderson a permis 33 hits, 14 runs, 5 home-runs, 5 walks, iar WHIP-ul său este îngrozitor, 1.36. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 20 de ori. În întreaga sa carieră, Brett a întâlnit tribul de 6 ori, ultima oară pe la jumătatea anului anterior. Avândui ca adversari pe cei de la Indians, texanul și-a trecut în palmare 4 victorii și nicio înfrângere, iar ERA sa este de 0.94.

Chiar dacă Anderson poate pune probleme serioase adversarilor, am decis să investesc în victoria echipei din Cleveland. Brewers se poate duela oarecum de la egal la egal până prin inning-ul 4 sau 5, timp în care Brett se va afla la aruncare. Apoi vor fi utilizați pitcherii din bullpen, iar la acest capitol, Milwaukee nu excelează.

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in Meciul zilei