Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Colorado Rockies vs Texas Rangers – Meciul zilei din MLB – 14/08/2020

Colorado Rockies vs Texas Rangers – Meciul zilei din MLB 

În această noapte, începând cu ora 03:40, ora României, Coors Field este gazda confruntării dintre Colorado Rockies – Texas Rangers. Duel din cadrul primului eșalon de baseball american (MLB)

Colorado Rockies vs Texas Rangers

Colorado a început stagiunea extrem de bine, ocupând în prezent prima poziție din Divizia de Vest-NL, cu 0.667 puncte acumulate. Forma actuală nu este tocmai bună, având o singură victorie în ultimele patru dueluri susținute. De cealaltă parte, Texas nu a avut un parcurs la fel de bun ca adversara întâlnită astăzi, reușind să înregistreze 8 victorii și 9 înfrângeri în acest sezon. Din fericire pentru aceștia, nici formațiile concurente întâlnite în Divizia de Vest-AL nu au avut prestații solide. Astfel, în acest moment, Texas ocupă poziția secundă, cu 0.471 puncte dobândite.

Acest duel reprezintă al 4-lea joc din serie. Scorul general este de 1-2, în favoarea celor de la Rockies. În cele 3 jocuri, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 8 ori, cu mult mai puțin decât linia pe care am ales să o propun pentru acest joc.

Ryan Castellani și Lance Lynn sunt cei doi adversari de astăzi la aruncare. Despre Ryan nu sunt foarte multe de spus. Acesta făcându-și debutul în MLB cu puțin timp în urmă. Primul și singurul său duel a fost împotriva celor de la Seattle Mariners. În acest joc, antrenorul echipei i-a oferit 4 inning-uri, timp în care acesta nu a permis nicio înaintare și a reușit să-și elimine adversarii prin strike-out de 3 ori. ERA acestuia până în prezent fiind egală cu 0.

Texas este hotărâtă să obțină victoria în această noapte, trimițându-l pe Lance la aruncare. Veteranul echipei a evoluat în 4 jocuri în sezon, acumulând 23.1 perioade petrecute pe teren. Cu două victorii și nicio înfrângere puse în palmares, Lance deține ERA de 1.16, având astfel un start de sezon excepțional. În cele 4 jocuri, americanul a permis doar 10 înaintări, 3 run-uri, două home-run-uri și a reușit să-și elimine adversarii prin strike-out de 30 de ori.

Cu toate că Texas va începe acest joc cu un aruncător excepțional, nu știu cât de mult va profita compartimetul ofensiv de acest avantaj. Aceștia au reușit să puncteze în sezonul curent doar 62 de run-uri, fiind cea mai slabă ofensivă din divizie.

Pentru acest joc, eu am ales să investesc în linia de maximum 13 run-uri marcate, la o cotă de 1.67, oferită de UNIBET! Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la UNIBET! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 300 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei