Connect with us

Meciul zilei

Comunitatea se implica: Vezi aici super recomandarea pentru derby-ul dintre Chelsea si Arsenal

Comunitatea se implica: Vezi aici o super recomandarea pentru derby-ul dintre Chelsea si Arsenal

Iata ca din nou avem parte de ponturi pariuri oferite de catre oamenii din comunitatea noastra.

In seara asta, cu incepere de la ora 22:15, avem episodul 200 din duelul Chelsea – Arsenal. Partida se desfasoara in cadrul etapei 24 din Premier League, fiind si derby-ul rundei.

[kindred id=”60622″ event_id=”1005561188″]

  • Uitandu-ma la cele doua echipe, am observat ca situatia din clasament le va face sa fie agresive. Chiar daca Chelsea are un avans de 5 puncte in fata lui Manchester United, trebuie sa-si consolideze locul 4, ultimul loc ce duce in grupele UEFA Champions League. Cu o victorie in seara aceasta, s-ar apropia la 3 puncte de Leicester, ocupanta locului 3.

  • De cealalta parte, Arsenal ocupa locul 10, un loc ce nu ii face cinste. Odata cu venirea lui Arteta la carma echipei, s-au vazut mici imbunatatiri in jocul tunarilor si sunt increzator ca pot face un meci spectaculos. Marele absent al acestei partide este Aubameyang, dupa cartonasul rosu primit in meciul cu Crystal Palace.

Am analizat ultimele 5 partide, de fiecare parte, iar Chelsea a inregistrat o medie de 16,8 suturi/meci (pe poarta, pe langa poarta si blocate), in timp ce Arsenal a inregsitrat o medie de 10 suturi/meci.

Pronostic:

Unibet este singura casa de pariuri online ce ne ofera acest pronostic – Inregistreaza-te acum si plaseaza recomandarea>>>

Contul tau Unibet se fidelizeaza in timp si iti ofera avantaje ce te pot aduce mai aproape de castig. Incepe sa profiti in acest moment prin a incasa bonusul de 500 RON instant la prima depunere – Click aici!

Articol scris: Tiberiu Ioan

CITESTE SI

More in Meciul zilei