Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Continuam dublarea bancii – Meci de Liga a 3-a pentru pasul 2

Continuam dublarea bancii – Meci de Liga a 3-a pentru pasul 2

Dupa castigul de ieri de pe Efes, mergem in continuare in aventura noastra de dublare a bancii.

De data asta nu e vorba de baschet, de handbal sau volei; poate o sa va surprinda alegerea mea, mai ales ca vine din fotbal, din Romania si mai ales de Liga a 3-a.

Vorbim despre meciul dintre CFR Cluj II vs Miercurea Ciuc.

CFR Cluj II

Cu 36 de puncte, echipa clujeana se afla pe locul 5 din seria a 5-a a Ligii a 3-a. Fara presiunea rezultatelor, CFR II este cea mai ciudata echipa din serie. Capabila de orice rezultat, echipa clujeana poate bate pe oricine dar si poate pierde cu oricine. Cel mai bun exemplu este partida cu Recea, liderul campionatului, partida castigata pe un gazon sintetic de clujeni cu ..atentie..(!)..7-3 ! Pe teren propriu joaca foarte deschis si marcheaza de obicei destul de mult. La echipa a doua a clujenilor joaca constant jucatori de Liga 1 precum Costache sau Petrus.

Miercurea Ciuc

Cei din Ciuc nu au alt obiectiv decat promovarea. Cu 3 puncte in spatele Comunei Recea, nu au voie sa faca niciun pas gresit. Pe teren strain au pierdut puncte importante, Dej si Reghin fiind doar cateva exemple. Au, probabil, cel mai bun lot si cu siguranta cele mai bune conditii din aceasta serie alaturi de CFR, Turda sau Reghin. Este o echipa solida, insa vor trebui sa faca fata unui CFR care va juca fara presiune si care nu vad cum nu ar marca azi.

Pronostic analizat de la Razvan

Despre o partida de Liga a 3-a nu poti vorbi foarte multe. Vorbim, totusi, de o echipa clujeana fara presiune care pe teren propriu nu prea i se intampla sa nu marcheze pe sinteticul pe care isi disputa acesti partidele si de o echipa care nu are voie sa se incurce. Cred ca vom vedea ceva goluri in aceasta partida, cota de 1.60 oferita de Betano pentru un over 2.5 suna bine.

CITESTE SI

More in Alte campionate