Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Cota 15 pentru un pont in partida Lyon – Barcelona 19.02.2019

Cota 15 pentru un pont in partida Lyon – Barcelona 19.02.2019

In aceste doua zile ne putem bucura impreuna de doua partide incredibile din Uefa Champions League, iar daca tot avem acest privilej, spun ca trebuie sa profitam de pariurile speciale oferite de catre Beftair.

In aceasta perioada gasim foarte multe pariuri speciale, insa trebuie sa fim foarte atenti atunci cand alegem o varianta de pronostic. Putem profita din mai multe puncte de vedere daca  plasma pariurile pe Betfair. In fiecare saptamana, in functie de partide, ai meciul saptamanii, acolo unde te va intampina un bonus de 50 RON. Pentru astazi ne vom baza pe partidele din Uefa Champions League, respectiv pe confruntarea dintre Lyon si Barcelona.

Cei care pariaza cel putin 100 de ron, pe bilet simplu, cu cota minim 1.50, din orice piata a celor doua meciuri care se vor disputa marti, 19 februarie, in Liga Campionilor (Liverpool – Bayern Munchen si Olympique Lyon – Barcelona), vor primi un bonus Sportsbook Betfair de 50 de ron pe care il vor putea folosi pentru oricare meci din Champions League care va avea loc miercuri, 20 februarie (Atletico Madrid – Juventus Torino si Schalke – Manchester City).

Lyon reprezinta o echipa greu de invins pe teren propriu si un adversar tare pentru oricine, fapt dovedit in dubla mansa cu Manchester City din grupe. Barcelona insa are experienta necesara si calitate in plan ofensiv. Ma astept la o partida spectaculoasa, cu multe faze de poarta, iar golurile cu siguranta nu se vor lasa asteptate.

Putin mai jos o sa va propun cateva recomandari, insa puteti intra pe site(click aici) si sa alegeti cea mai buna varianta pentru voi. Bafta tuturor si inspiratie maxima!

Recomandarea:

  • Lyon – Barcelona
  • Pronostic: Lionel Messi si Ousmane Dembele sa aiba minim un sut pe poarta
  • PLASEAZA PARIUL!

Recomanadare:

  • Lyon – Barcelona
  • Pronostic: Lionel Messi înscrie, Barcelona înscrie în ambele reprize și Sergio Busquets primește cartonaș – PLASEAZA PARIUL!

Va propunem un pariur riscant, insa stim ca primim cei 50 RON inapoi, astfel indiferent de situatie noi castigam. Zic ca putem risca o astfel de suma pe o cota putin mai dificila, insa daca nu va place recomandare va sfatuiesc sa rasfoiti in oferta agentiei. Bafta tuturor!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lionel Messi înscrie, Barcelona înscrie în ambele reprize și Sergio Busquets primește cartonaș

CITESTE SI

More in Meciul zilei