Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Cota 5+ pentru golurile lui Eden Hazard si Luka Jovic – 22.04.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Cota 5+ pentru golurile lui Eden Hazard si Luka Jovic – 22.04.2019

Oferta de astazi este una destul de interesanta, iar noi putem profita si de pariurile speciale din oferta celor de la Betfair.

Incercam sa avem parte de un start de saptamana profitabil, insa o miza mica pe acest pariu nu o sa ne afecteze bugetul, mai ales ca este o recomandare cu sanse mari de reusita din punctul meu de vedere. O cota de 5+ pentru doi marcatori veritabili, eu zic ca suna foarte bine, in special astazi, cand vor juca in fata unor adversari accesibili.

Chelsea ocupa pozitia a 5-a a clasamentului primei ligi din Anglia, echipa reusind sa adune 66 de puncte dupa 34 de partide de campionat. Belgianul Eden Hazard este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 16 goluri inscrise in campionat. Chelsea duce o lupta dificila pentru Big 4, iar orice pas gresit in acest moment le poate fi fatal. Asadar, ma astept ca golgheterul echipei sa faca diferenta in fata unui adversar precum Burnley.

“Vulturii” au ocazia sa se distanteze de locul al cincilea. Au 52 de puncte, cu unul mai mult decat Monchengladbach si un meci mai putin. Totusi, Frankfurt in deplasare sta bine. Ultima oara cand a pierdut acolo, intr-un duel din campionat, a fost pe 8 decembrie. Sarbul Luka Jovic este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 17 goluri inscrise in campionat. In ultima confruntare dintre Frankfurt si Wolfsburg, atacatul Luka Jovic a reusit sa marcheze un gol.

sursa foto: mykhel.com

Este o cota foarte buna de care putem profita, mai ales ca avem un bonus de 450 RON la dispozitie. Trebuie sa incasezi bonusul si sa profiti de acesta cota de 5.50 daca este pe placul tau, iar apoi vom folosi bonusul pentru acesta etapa intermediara.

INCASEAZA ACUM 450 RON BONUS SI PLASEAZA COTA 5.50>>>

More in Meciul zilei