Connect with us

Meciul zilei

Cota de 1.75 in Manchester City – Tottenham – 13.02.2021

Mourinho vs Guardiola

Cota de 1.75 in Manchester City – Tottenham – 13.02.2021 ( 19:30 )

Una din ce mai in forma echipe din Europa, Manchester City, primește vizita celor de la Tottenham.Cu începere de la orele 19:30, echipa lui Mourinho va încerca sa ii oprească pe cetățeni în drumul spre un nou titlu.

Ultima infrangere a lui City a fost tot cu Spurs

City nu a mai cunoscut gustul înfrângerii din 21.11.2020, atunci când era învinsă tocmai de Tottenham. De atunci, trupa lui Guardiola are 22 de meciuri fără înfrângere și 15 victorii la rand. Astăzi vor fi lipsiți de Kevin De Bruyne, Ake și Fernandinho in timp ce Ruben Dias este incert. De asemenea, lipsește Aguero, acesta fiind accidentat de o buna perioada de timp.

Afla cum poti sa pariezi astazi pe victoria cetatenilor la o cota de 50 !

De partea celălalta, deși se poate baza pe Kane, semnele de întrebare sunt la Bale. De fapt, sunt foarte multe semne de întrebare în ceea ce îl privește pe galez. Astfel, după o sesiune de antrenamente, Gareth a avut ” inspirația ” să posteze pe Instagram cum că ar fi avut parte de o sesiune de antrenamente grozavă. Acesta a fost contrazis imediat de Mourinho in presă care a dezmințit aceste lucruri și a confirmat faptul că aripa galeză nu s-a adaptat deloc condițiilor puse de portughez.

Pariuri city vs spurs

Cota de 1.75 in Manchester City – Tottenham – 13.02.2021 – Echipele probabile pentru meciul de astazi

Mizam pe agresivitatea oaspetilor

Spurs este o echipă agresiva. Faultează mult, intră mult la intimidare. Același lucru trebuie sa îl facă și astăzi. După ce a faultat de 16 ori contra lui WBA sau de 20 de ori contra lui Chelsea, azi, in fața unui adversar foarte tehnic, trupa lui Mourinho va aplica același stil. Mă uitam peste oferta celor de la Betano și am găsit o opțiune interesantă.

Cred că Tottenham va trece linia pusă de bookmakeri de 11.5. Pare match-up-ul perfect in fata unei echipe foarte rapide, foarte tehnice.

Cota este oferita de Betano si o regasiti la sectiunea ” statistici ”.

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei