Connect with us

Meciul zilei

Coupe de la Ligue ne ofera meciul zilei din fotbal 09.01.2018 – Gabriel

Saint-Etienne - AS Monaco

Coupe de la Ligue ne ofera meciul zilei din fotbal 09.01.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pentru astazi va propun meciul zilei din fotbal, avand la baza o partida din Coupe de la Ligue.

Fratilor, va spun cu sinceritatea ca abia astept weekendul si sa intru in activitatea mea zilnica. Nu mi-am dorit sa stau sa postez asa ocazional pentru ca nu avea niciun rost si nimeni nu mai intelegea nimic. O sa avem statistica si fiecare bilet plasat o sa fie prezentat din acest weekend.

Pentru astazi am gasit o partida interesante din Coupe de la Ligue si ma asteptam sa avem parte de de goluri in ambele porti. Discutam despre partida dintre Monaco si Rennes, doua formatii ce au probleme serioase in compartimentul defensiv, insa cu siguranta acest meci de cupa este un prilej pentru a incerca sa rezolve anumite probleme.

Din pacate, nu se anunta vremuri deloc bune pentru Monaco, echipa care plateste tribut vanzarii masive de jucatori, care a venit la pachet si cu foarte multe accidentari. Totusi, cred ca o sa ofere cel mai solid joc de pana acum, asta si pentru ca isi doreste sa joace finala unui nou trofeu, fie si el Cupa Ligii, care este mai mult de statistica, pentru ca n-aduce mari deneficii. In 2016, Monaco s-a impus cu 7-0 in fata lui Rennes, ceea ce in momentul de fata pare imposibil, dar cel putin cate o reusita din partea ambelor formatii cred ca are sanse bune de reusita.

Recomandarea zilei:

Obtine 200 RON bonus si pariaza meciul ACUM – CLICK AICI!

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei