Connect with us

Meciul zilei

De ce cresc cotele pe Khimki intr-un meci la indemana cu Kalev? 05.10.2020

Khimki vs Kalev tips

De ce cresc cotele pe Khimki intr-un meci la indemana cu Kalev? 05.10.2020

Nu am mai scris de ceva timp pe baschet si asta pare meciul perfect pentru a o face din nou. Vorbim despre un meci intre Khimki si BC Kalev/Cramo in care cota gazdelor de astazi nu trebuia sa depaseasca 1.15. Totusi, la aceasta ora, este 1.65. De ce?

Khimki are 3 cazuri de COVID-19 in lot

Jannis Timma, Jordan Mickey si Evgeny Voronov au fost diagnosticati pe parcursul zilei de ieri cu noul virus care a oprit parca lumea in loc. Dintre cei mentionati, Timma si Mickey sunt jucatori importanti pentru Khimki, Jordan fiind constant in primul 5.

Conform paginii de Facebook a moscovitilor, Jordan Mickey nu are vreun simptom in timp ce Voronov si Timma s-au plans de dureri musculare si de o stare generala de rau.

Totusi, sa nu uitam cine este Khimki la urma urmei. Chiar daca au pierdut cu PAO, pe teren propriu, in Euroliga, au suficiente arme cat sa rapuna o formatie din Estonia care, intr-adevar, a facut un meci mare in Rusia, vs Zenit. Au pierdut insa au facut o figura foarte frumoasa.

Poate Kalev sa tina ritmul cu Khimki ?

Da. Cu doua conditii :

  1.  Lewis si Bealer sa fie la capacitate maxima. Au fost in deplasarea de la Zenit, au tinut aproape de rusi pana aproape cu 2 minute inainte de finalul meciului.
  2.  Khimki ramane o echipa periculoasa in compartimentul ofensiv. Daca limiteaza echipa moscovita sub 80 de puncte, au sanse la victorii. Altfel..

Una peste alta, jucatori precum Bertans ( foto jos ) , Booker, Monroe, Karatsev sau Jerebko sunt cu o clasa peste ce are Kalev in momentul de fata. Da, le lipsesc doi jucatori importanti insa cota pare in continuare prea mare.

Bertans Tips VTB United League

De ce cresc cotele pe Khimki intr-un meci la indemana cu Kalev? 05.10.2020 – Bertans este un jucator cheie pentru rusi

Daca crezi ca moscovitii pot castiga aici, in pofida cazurilor de COVID-19 pe care le au in lot, ai o cota de 1.65, la Betano, cu prelungiri incluse.

CITESTE SI

More in Meciul zilei