Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Baschet

DeAndre Jordan figureaza in meciul noptii din NBA – 22.01.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

DeAndre Jordan figureaza in meciul noptii din NBA – 22.01.2019 – Vlad

Incercam as ne regrupam dupa let-down-ul din NFL si sa mergem inainte. In ceea ce priveste NBA-ul, cele mai recente meciuri ale noptii oferite au fost castigatoare fara prea mari emotii, ultimul in care am mizat pe Raptors, nu am fost dezamagiti, chiar daca Kawhi Leonard nu s-a prezentat.

Dallas MavericksDallas Mavericks – Los Angeles Clippers Los Angeles Clippers

  • Sunt sigur ca multi dintre voi stiti, insa pentru context la acest pariu si pentru cei care au prins gustul NBA doar de anul acesta, DeAndre Jordan a fost unul din oamenii de baza din formatia lui Doc Rivers la Los Angeles Clippers in ultimele sezoane. S-a pus multa baza in tripleta formata din el, Blake Griffin si Chris Paul, chiar se spera la titlul NBA, insa accidentarile si-au spus cuvantul si proiectul a fost exterminat dupa cum se poate bine observa actualmente.
  • DeAndre Jordan a fost curtat intensiv de Mavericks si in cele din urma au reusit sa-l semneze. In acest sezon, ajutat si de pasele excelente ale lui Luka Doncic, pivotul masiv are o medie de 11 puncte pe partida si 13.9 recuperari. Pana in acest moment, s-a intalnit cu fosta sa formatie de 2 ori si a facut ravagii in ceea ce priveste recuperarile de fiecare data. In prima partida a reusit 16 puncte si 23 de recuperari, iar in cea mai recenta, 11 puncte si 22 de recuperari.
  • Multi se intreaba daca Mavericks ar mai trebui sa astepte un an si sa mearga spre tanking. Nu stiu ce abordare va lua trupa lui Mark Cuban, insa cu siguranta vor mai incerca sa patrunda in playoff, chiar si fara Dennis Smith. Jr. in planurile echipei, iar acest meci pe teren propriu ar trebui sa fie determinati sa-l castige pentru a reveni in lupta pentru playoff din Vest.

Pronostic: DeAndre Jordan peste 26.5 puncte + recuperari

meciul noptii din NBA

Multa bafta si pariati responsabil.

More in Baschet