Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Debuteaza Cristiano Ronaldo cu gol pe Juventus Stadium? – 25.08.2018 – Vlad

Cristiano Ronaldo

Debuteaza Cristiano Ronaldo cu gol pe Juventus Stadium? – 25.08.2018 – Vlad

Mutarea lui Cristiano Ronaldo la cea mai titrata echipa a Italiei a starnit numeroase valuri de reactii, atat in randul fanilor, jucatorilor, cat si in randul oficialilor multor echipe.  Astazi CR7 va debuta in fata proprilor suporteri pe Juventus Stadium, sau „Allianz Stadium” cum este mai nou denumit stadionul echipei torineze. Ma astept ca acesta sa fie periculos in fata portii lui Strakosha si sa puna constant probleme.  

Pentru un gol inscris de Ronaldo, casa de pariuri online Netbet acorda cota 50.00 jucatorilor noi care isi deschid un cont folosind codul bonus ,,COTA 50″.

Castiga pana la 500 de ron daca Ronaldo marcheaza!

Cristiano Ronaldo a avut 7 ocazii de gol impotriva lui Chievo:

  • Fostul septar al celor de la Real Madrid este cunoscut pentru recordurile pe care le-a stabilit in tricoul madrilenilor in ceea ce priveste numarul total de goluri inscrise. Atat intr-un singur sezon, cat si per-total in tricoul „blanco”. Massimiliano Allegri a declarat dupa partida cu Chievo ca este foarte multumit de Ronaldo si ca nu exista absolut nicio presiune pe vedeta celor de la Juventus sa inscrie in primul sau meci acasa, insa este sigur ca va incerca sa joace cat mai bine si s-o faca.
  • In partida impotriva celor de la Chievo, Ronaldo a ratat foarte mult. Acesta a cumulat un total de 7 ocazii clare de gol, dintre care 4 au fost cadrate pe spatiul portii, iar 3 inafara cadrului portii. Lazio este o echipa predispusa sa primeasca gol, avand o defensiva neglijenta, in special in meciurile din deplasare. Acestia au reusit sa se impuna in ultimele 2 vizite la Torino pe acest stadion, insa astazi vor infrunta un „alt tip de bestie” cu Cristiano Ronaldo in fata trio-ului format din Douglas Costa, Dybala si Mandzukic.

Pronostic:

Cristiano RonaldoSursa foto: soccertalk.com

CITESTE SI

More in Meciul zilei