Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Derby de capitala in Nicaragua! Meciul Zilei 23.03.2020

Derby de capitala in Nicaragua! Meciul Zilei 23.03.2020

Incercam sa continuam aceasta perioada, cu un nou duel exotic. Ne vom concentra atentia in aceasta noapte, pe derby-ul capitalei Managua – din Nicaragua. Incepand cu ora 02:00 (ora locala a Romaniei), FC Managua si Juventus Managua se vor duela in etapa cu numarul 10 din Liga Primera.

Va recomand in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va astept cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Duel crucial pentru gazde!

  • Managua trece prin momente foarte bune, iar pe teren propriu echipa a castigat 3 din 3 partide in actuala stagiune. Runda trecuta, acestia s-au impus si in deplasarea de la Ferretti, cu scorul de 1-0. In cazul in care obtine al 7-lea succes, FC Managua poate trece pe pozitia secunda, la o singura lungime in spatele liderului Diriangen. Vorbim asadar de o infruntare de maxim interes pentru ei.
  • In propriul fief, gazdele de astazi nu au mai pierdut din 30 Septembrie 2019, de la un 0-1 cu Ferretti. De partea cealalta in schimb, Juventus e fara victorie pe teren strain din August! Au trecut 12 deplasari oficiale de atunci, iar oaspetii nu au mai reusit sa castige. E o diferenta mare intre cele doua formatii in acest moment, una mai mare decat o arata cotele.

Cele doua au o istorie bogata impreuna si deseori au oferit spectacol. Fiind formatiile ce reprezinta capitala din Nicaragua, orgoliile sunt mari. FC Managua arata insa mult mai bine in momentul de fata, asadar voi merge pentru “PAUZA sau FINAL 1“. Gazdele au inscris de 7 ori in ultimele doua dueluri pe teren propriu si nu isi pot permite sa piarda puncte vitale la noapte.

Pentru cei care vor sa incerce chiar mai mult, va recomand un pronostic secundar: “ambele echipe marcheaza“.

sursa foto: ligaprimera.com

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate