Connect with us

Meciul zilei

Derby-ul dintre Sevilla si Atletico Madrid ne ofera o cota de 3.65

Derby-ul dintre Sevilla si Atletico Madrid ne ofera o cota de 3.65

Vedeta acestui sfarsit de saptamana va fi meciul dintre Sevilla si Atletico Madrid, doua dintre echipele de top ale Spaniei. Meciul are o miza speciala, oricare dintre echipe va castiga va ocupa pozitia a doua in clasament.

Fratilor, am mai reusit sa profitam de astfel de cote marite de pe Unibet, ultima oara fiind la derby-ul dintre Liverpool si Manchester City. Este interesant faptul ca aceasta oferta este dedicata si celor ce au contul mai vechi pe Unibet, insa cei ce si-l deschid in acest moment pot beneficia de foarte multe oferte interesante (click aici pentru a vedea oferta completa Unibet Romania)

Pentru astazi am gasit o cota de 3.65 pentru victoria celor de la Atletico Madrid si stiu ca o sa imi spuneti ca partida o sa fie foarte dificila, insa cred ca aceasta cota merita atentia noastra.

Ponturi pariuri Club Brugge vs Atletico Madrid

Sevilla este foarte puternica pe teren propriu, insa Atletico Madrid este o echipa mai buna, ce detine o aparare fantastica si extrem de solida, cea mai buna din La Liga, asa ca ne asteptam sa scoata un rezultat pozitiv din aceasta inclestare, mai ales ca are mare nevoie pentru a ramane aproape de primul loc.

IMPORTANT: Click aici pentru a accesa pagina speciala pentru cota marita CASH>>>

Obtine castiguri marite la meciul saptamanii la Unibet TV!

CITESTE SI

More in Meciul zilei