Connect with us

Baschet

Detroit Pistons vor sa continue seria excelenta pe teren propiu in meciul noptii din NBA – 28.03.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Detroit Pistons vor sa continue seria excelenta pe teren propiu in meciul noptii din NBA – 28.03.2019 – Vlad

In seara aceasta, in Little Ceasars Arena, vom avea parte de o intalnire intre locul #7 si locul #8 din Conferinta de Est si partea interesanta este ca niciuna dintre echipe nu este sigura de prezenta in playoff.

Din acest motiv, ar trebui sa vedem o partida plina de tensiune, si cu intensitate de nivelul playoff-ului. De astazi inainte vom aborda partidele din NBA zilnic si vrem sa pornim o serie cat mai buna pana pe 14 aprilie, cand se da drumul la nebunie in Est si Vest.

Detroit PistonsDetroit Pistons vs Orlando Magic Orlando Magic
  • De obicei imi place sa ma bazez pe disputele in care avem parte de o echipa motivata. Astazi se pune problema altfel – „Care echipa va fi mai motivata si care va reusi sa si transpuna acest lucru in teren?”. Blake Griffin si Nikola Vucevic, vedetele celor doua formatii, amandoi in declaratiile pentru ESPN au fost plini de pasiune, lucru care ma face sa recomand acest meci pentru a fi urmarit, cu cea mai mare caldura.
  • Chiar daca Orlando Magic are cea mai buna serie de victorii din 2001 incoace, acestia inca nu au garantia ca vor ajunge in primele 8 echipe din Est, chiar daca „momentum-ul” pare a fi de partea lor. De partea cealalta, Dwane Casey, blameaza ultimele rezultate ale celor de la Pistons, insa sincer, la adversarii pe care i-au avut (minus Cavaliers), in fiecare meci au iesit la lupta si aproape au reusit si o revenire de la -27.
  • Dupa o serie de 5 deplasari consecutive, astazi, Blake Griffin & co. revin in Motor City, acolo unde au reusit sa bifeze nu mai putin de 9 victorii consecutive. Griffin a laudat fanii din oras pentru suportul pe care acestia il ofera la partidele de acasa si le-a promis performante cat mai bune pentru a ajunge in playoff in ceea ce priveste partidele ramase din sezonul regulat.
Pronostic: 

Detroit Pistons

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati responsabil.

More in Baschet