Connect with us

Meciul zilei

Detroit Tigers vs Kansas City Royals – Meciul zilei din MLB – 15/09/2020

Detroit Tigers vs Kansas City Royals – Meciul zilei din MLB 

Prima săptămână a noului sezon din NFL ne-a adus un profit destul de bun, ambele tips-uri propuse fiind câștigătoare. Cum astăzi nu avem programată nicio confruntare în fotbalul american, eu am decis să îmi îndrept atenția către oferta din MLB.

Meciul zilei de astăzi vine de pe Comerica Park, acolo unde Detroit Tigers (20-26) și Kansas City Royals (20-28) își vor susține primul joc din seria de două. În acest moment, tigrii se situează pe poziția a 4-a în Divizia Centrală, cu 0.435 puncte. Forma echipei nu este una deloc bună, pierzând 5 din ultimele 6 dueluri. În ultimul timp, randamentul acestora sa schimbat considerabil atunci când au evoluat pe propriul teren. Ei reușind să câștige 6 din ultimele 8 jocuri. De cealaltă parte, Royals au parte de un parcurs mult mai modest, fiind ocupanta ultimei poziții, cu doar 0.435 puncte. Traversează o perioadă fantastică, câștigând seriile cu Indians&Pirates.

Detroit Tigers vs. Kansas City Royals: By-the-numbers comparison for the  home opener

Tigers va începe acest joc cu Matthew Boyd la aruncare (1-6, cu 7.63 ERA), în timp ce Royals îl va trimite la movilă pe Danny Duffy (3-3, cu 4.24 ERA). Având în vedere tips-ul pe care am decis să investec, acest pitching match-up ne ajută extrem de mult. Boyd continuă să se joace cu nervii suporterilor. În ultimul său joc, el a permis numai puțin de 7 alergări într-un interval de doar 3 inning-uri. Împotriva adversarei întâlnite astăzi, Matthew a evoluat în 20 de jocuri, înregistrând un record de 5-9, cu 6.49 ERA.

În ceea ce îl privește pe Duffy, el a avut parte de un sezon decent, dar este într-o scădere vizibilă de formă. Deși vine după o prestațație solidă avută în fața celor de la Indians (doar 4 hits acceptate), nu îl văd pe „Gordo” să prezinte continuitate. În ultimele 3 jocuri, el a fost „lovit” de adversari cu 18 hits, 10 runs și 10 walks. Contra tigrilor, el a evoluat în 25 de dueluri, în urma cărora și-a trecut în palmares 8 victorii și 10 eșecuri, iar ERA sa este de 4.68.

Pentru acest joc, eu am ales să investesc în linia de peste 7.5 runs, iar cota de 1,66 oferită de Unibet mi se pare ușor value. Avem parte de un duel la aruncare care din punctul meu de vedere poate facilita lejer over-ul în acest duel. În plus, atât Tigers, cât și Royals dețin un bullpen oribil. În ultimele 3 jocuri, pitcherii celor două formații au înregistrat o ERA totală de peste 5.30.

Îmi cer scuze pentru această analiză „măruntă”. Sunt puțin ocupat în această perioadă și nu am timpul necesar pentru a putea detalia foarte mult.


Acest pronostic se poate paria la UNIBET! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 300 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei