Connect with us

Meciul zilei

Detroit Tigers vs Minnesota Twins – Meciul zilei din MLB – 30/08/2020

Detroit Tigers vs Minnesota Twins – Meciul zilei din MLB

În această seară, începând cu ora 20:10, Comerica Park este gazda confruntării dintre Detroit Tigers – Minnesota Twins. Duel din cadrul primului eșalon de baseball american (MLB)

Detroit Tigers vs Minnesota Twins

Detroit se află pe poziția a 4-a în Divizia Centrală a NL, cu 0.484 puncte acumulate. În prezent, bilanțul acestora este de 15 victorii și 16 înfrângeri, dintre care 8 succesuri au fost realizate pe propriul teren. Totuși, tigrii dau semne de revenire, câștigând 4 din ultimele 5 dueluri susținute. În urma acestora, gruparea din Detroit a reușit să înscrie numai puțin de 36 de run-uri. De cealaltă parte, gemenii au avut parte de un parcurs puțin mai favorabil, situându-se pe a 3-a poziție în aceeași Divizie, cu 0.588 puncte. La finalul celor 34 de confruntări, Minnesota deține un bilanț pozitiv, având 20 de victorii și 14 înfrângeri. O bună parte dintre aceste victorii (12 la număr) au venit pe propriul teren. În deplasare, echipa arată destul de modest.

Cele două echipe se întâlnesc în această seară pentru aș susține al 3-lea și totodată ultimul joc din serie. Precedentele dueluri s-au încheiat cu victoria celor de la Tigers, scor 8-2 în primul joc și 4-2 în al 2-lea. De fiecare dată, Detroit a plecat din postura echipei “underdoug”. Cota tigrilor pentru un eventual succes realizat în acest joc se poate regăsi la 2.65 (Betano).

Casey Mize și Kenta Maeda sunt cei doi pitcheri desemnați titulari pentru ultimul joc din serie. În vârstă de 23 de ani, Casey și-a făcut debutul în MLB pe data de 19 august, împotriva celor de Chicago White Sox. Din păcate pentru acesta, prestația sa a fost una dezamăgitoare. Pe timpul celor 4.1 inning-uri în care s-a aflat la aruncare, Mize a permis 7 hits, 3 run-uri și un home runs. Totuși, a reușit să-și elimine adversarii prin strike-out de 7 ori. Acesta a evoluat și împotriva celor de la Chicago Cubs, iar statisticile sale sunt aproape identice cu cele prezentate puțin mai sus. După cele două jocuri, ERA acestuia este de 7.04. De cealaltă parte, Maeda a oferit echipei sale de fiecare dată siguranță la aruncare. “Maeken” a evoluat în 6 jocuri, și toate începute ca pitcher principal. Bilanțul său este de 4 victorii și nicio înfrângere. El s-a aflat la aruncare pentru o perioadă de 36.2 inning-uri, timp în care a permis doar 19 hits, 9 runs, 3 home-runs și 7 walks. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 40 de ori.

Diferența valorică dintre cei doi aruncători de astăzi este foarte mare. Maeda a evoluat bine în acest sezon, în timp ce Mize nu are deloc experiență în jocurile din MLB, iar prestațiiale sale au fost extrem de slabe. Nu îl văd pe acesta să evolueze foarte mult în joc. Posibil va fi folosit pentru o perioadă de 3-4 inning-uri, pentru ca apoi pitcherii din bullpen să decidă în mare parte învingătoarea jocului 3. Teoretic, victoria gemenilor pare să fie cel mai bun pronostic pentru acest duel. Doar pare

Așa cum am spus, diferența dintre cei doi aruncători este extrem de vizibilă, dar nu cred că va fi un factor decisiv pentru deciderea câștigătoarei. Twins a jucat foarte slab în ultimele jocuri, permițând 22 de run-uri în ultimele 4 confruntări, iar prestațiile echipei în deplasare sunt deplorabile. Totuși, văd un joc solid făcut de compartimentul ofensiv, având în vedere adversarul întâlnit la aruncare. În ceea ce îi privește pe tigrii, aceștia au arătat un joc bun în ultimele dueluri, înscriind minim 4 run-uri în 5 din ultimele 6 jocuri. Acest număr mă aștept să fie realizat și astăzi.

Am ales să investesc în linia de 7,5 run-uri înscrise, la o cotă de 1.53, oferită de Betano. În 15 din ultimele 20 de întâlniri directe, această linie a fost depășită fără niciun fel de probleme

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei