Connect with us

Alte campionate

Dinamo Minsk, obligata sa castige! Meciul Zilei 16.04.2020

Dinamo Minsk, obligata sa castige! Meciul Zilei 16.04.2020

Pentru astazi vom miza 20% din buget pe o recomandare din prima liga a Belarusului. Dinamo Minsk primeste vizita celor de la Neman, in runda cu numarul 5. Gazdele nu isi mai permit pasi gresiti si trebuie sa stranga randurile in propriul fief, altfel situatia devine putin disperata.

Nu uitati, campionatul din Belarus este transmis la TV in Romania, de catre Look Sport! Meciul Zilei de astazi il vom putea urmari in direct, de la ora 19:30.

Orgoliul gazdelor, afectat din plin!

  • Din 2007 si pana acum, Dinamo Minsk a incheiat an de an in careul de asi al Belarusului. Echipa are insa 3 infrangeri in primele 4 etape de campionat si in acest moment e obligata sa se impuna. Singurul rezultat pozitiv a venit tot pe Traktor Stadium, dupa un succes cu Zhodino – scor 2-0.
  • De partea cealalta, neman are si ea o singura victorie inregistrata in 2020, dupa un 2-0 cu Vitebsk. Echipa evolueaza modest pe teren strain, avand o singura victorie in ultimele 10 deplasari oficiale.
  • Statistica este de partea gazdelor, care au un lot net superior din punct de vedere valoric si al experientei. Cele doua formatii s-au mai intalnit de 58 de ori pana acum. Dinamo Minsk s-a impus de 30 de ori, Neman de 10 ori, iar alte 14 dispute s-au incheiat la egalitate.

Dinamo Minsk este un nume important in fotbalul din Belarus, care in acest an nu se regaseste. Pe teren propriu insa ma astept ca lucrurile sa fie diferite. E nevoie de o victorie la echipa pentru a reda increderea jucatorilor. Vom merge asadar pe “1 SOLIST“.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate