Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Dubla NBA la pariuri – 28.12.2021

Dubla NBA la pariuri – 28.12.2021

Dubla NBA la pariuri – 28.12.2021 este alcătuită din două meciuri: Orlando Magic vs. Milwaukee Bucks și Minnesota Timberwolves și New York Knicks; mizez pe o cotă de 1.66 în cadrul case de pariuri Betano.

Orlando Magic vs. Milwaukee Bucks

● Recomandarea propusă pentru acest meci este „Orlando sub 108.5 puncte” la o cotă de 1.29. Am ales această recomandare deoarece Orlando are un sezon slab în NBA și plus de asta are si mulți absenți pentru acest duel; nu mai putin de 10 indisponibili are Orlando pentru meciul cu Milwaukee; așadar preconizez că va fi un meci extrem de greu pentru gazdele de astăzi.
● Milwaukee are 9 victorii consecutive contra celor de la Orlando; în nici un meci din acestea, Orlando nu a depășit linia de 108.5 puncte.
● Mai mult de atât, în 16 din ultimele 18 meciuri disputate, Orlando nu a marcat mai mult de 108 puncte.

Minnesota Timberwolves și New York Knicks

● Recomandarea propusă pentru acest meci este „Minnesota peste 96.5 puncte” la o cotă de 1.29 oferită de Betano. Am ales această recomandare deoarece consider ca Minnesota este puțin desconsiderata în acest duel; in opinia mea, cotele ar fi trebuit sa fie puțin mai echilibrate.
● Statistic vorbind, în ultimele 20 de meciuri, Minnesota a depășit de fiecare data linia de 96.5 puncte. Mai mult de atât și în ultimele 2 meciuri directe jucate în acest an cu New York a reușit să marcheze cel puțin 97 de puncte.
● De partea cealaltă, nici New York nu stă foarte bine pe partea defensivă; a încasat minim 97 de puncte în 15 din ultimele 20 de meciuri.

Pariază si tu dubla NBA la pariuri în cadrul casei de pariuri Betano și vei fi recompensat cu 500 RON la prima depunere! Click aici!

CITESTE SI

More in Baschet